BARF-pakket voor senioren Vergroten
Vriesvoer.nl

BARF-pakket voor senioren

De juiste voeding op hogere leeftijd
Principieel is het niet noodzakelijk dat je je hond op hogere leeftijd anders voedt dan de jaren voordien. Je kunt de verminderende activiteit en dus de verminderde energiebehoefte bijvoorbeeld simpelweg door een geringere hoeveelheid voer compenseren. Sommige ouderdomsverschijnselen maken het echter nodig om kleine aanpassingen aan het voerplan door te voeren, opdat je senior verder met plezier blijft eten en vervolgens alles goed kan verteren.

Gemalen vlees en botten voor een lichtere spijsvertering
Omwille van de verminderde speekselproductie bij senioren en de gedeeltelijk versleten tanden is het zinvol om op hogere leeftijd gemalen vlees en gemalen botten te voeren. Daardoor kunnen deze componenten beter worden opgenomen en lichter worden verteerd, waardoor er uiteindelijk geen ongewilde spijsverteringsstoornissen ontstaan zoals constipatie.

Intens riekende componenten ter stimulering van de eetlust
Vele senioren hebben omwille van hun afnemende reuk- en smaakzin minder trek. Hier kunnen intens riekende en smakende componenten zoals pens en boekmaag, maar ook de toevoeging van hoogwaardige oliën zoals onze omega-3-6-9-olie of vetten helpen. Bijkomend wordt aangeraden om ter ondersteuning van de spijsvertering meer vezelstoffen te voeren, wat met onze Vital-Mix-vlokken heel simpel lukt.

Voeraanbeveling
Voor een evenwichtige BARF-voeding van volwassen honden raden we jou aan het voer uit 80% dierlijke en 20% plantaardige bestanddelen samen te stellen. Het dierlijke aandeel is wederom onderverdeeld in 50% spiervlees, 20% pens en boekmaag, 15% orgaanvlees alsook 15% rauwe vlezige botten. Het plantaardige aandeel zou uit 75% groenten en 15% fruit moeten bestaan.

Voor de precieze berekening van het BARF-rantsoen van jouw hond kun je onze gratis BARF-calculator gebruiken. Voer er de gegevens van jouw hond in en krijg in een mum van tijd de uitslagen voor evenwichtige dag- of weekrantsoenen.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen en met essentiële voedingssupplementen zoals oliën te vervolledigen.

Al onze BARF-producten moeten bij -18°C in de diepvriezer worden bewaard en voor het voeren voor ongeveer 12 uur in de koelkast ontdooien. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

  • Gekoelde artikelen: Ja
  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Compleet pakket

Dit pakket is speciaal op de behoeften van oudere honden afgestemd en bevat hoogwaardige gemalen ingrediënten voor een lichte spijsvertering.

Meer info

22 kg diepvriesproducten, incl. Verzenden en verpakken

€ 107,67* € 137,36*

Met korting!

-21.6179%


Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...