Vriesvoer.nl

Adventskalender voor honden

Vol verwachting op kerstmis
Een adventskalender hoort voor ons net zo bij de tijd voor kerstmis als koekjes, een wandeling over de kerstmarkt en warme wijn. Maar komen onze viervoeters er dan niet vaak tekort? Niet met onze exclusieve adventskalender voor honden, want die zit goed gevuld met 24 gevarieerde verrassingen en zal hem zeker de adventstijd verzoeten. Als bijzondere verrassing is er bovendien achter het 25e deurtje een klein cadeautje voor jou inbegrepen, zodat mens en hond samen van de zaligste tijd van het jaar kunnen genieten.

Elke dag een nieuwe verrassing
Natuurlijk willen wij nog niet precies verraden wat er achter het 24e deurtje van onze adventskalender voor je hond schuilgaat, want dan zou het toch geen verrassing meer zijn. Maar wat er al kan worden gezegd: je viervoeter mag zich op een heleboel gedroogde kauwartikelen, hoogwaardig natvoer, koudgeperste oliën en tof speelgoed verheugen.

Hoogwaardige inhoud voor zalige uren
Zoals al onze producten zijn de lekkernijen uit onze hondenadventskalender ook afkomstig van onze eigen productie in Perleberg (Brandenburg). Wij produceren er in overeenstemming met de strengste voorschriften en regelmatige controles hoogwaardig voer voor je viervoetige lieveling. Wij hechten daarbij het grootste belang aan kwaliteit, versheid en dierenwelzijn en precies dat wordt er ook in onze hondenadventskalender weerspiegeld: de producten zijn vrij van kunstmatige additieven alsook conserveermiddelen en bijzonder duurzaam gemaakt.

Gedeelde vreugd is dubbele vreugd
Heb je meerdere honden thuis? Geen probleem, de allermeeste verrassingen uit onze adventskalender zijn probleemloos te delen, zodat je daarmee ook twee pluizenbollen gelukkig kunt maken. Bovendien is er bij elke kalender een informatieblad met de inhoudsstoffen van de afzonderlijke producten bijgevoegd, zodat ook allergische dieren zonder risico kunnen smullen. Zo wordt de adventstijd voor jou en jouw hond zeker een highlight.

Uiterst gelimiteerde editie
Met de hondenadventskalender van Vriesvoer kun je bij jou en je hond voor de nodige kerstsfeer zorgen en hem 24 dagen lang elke dag een klein pleziertje doen. Zo komt je pluizenbol gegarandeerd ook in de hectische tijd voor kerstmis niets tekort en wordt de advent een groot plezier voor de hele familie.

Verzeker je snel van een kalender voor je hond of geef hem simpelweg cadeau aan je dierbare hondenvrienden – gelukkige viervoeters zijn in elk geval gegarandeerd. Belangrijke informatie: de kalender is maar in een uiterst gelimiteerd aantal stuks voorradig en dus slechts beperkt beschikbaar.

25 verrassingen die hondenogen laten fonkelen
2 x oliën als voedingssupplement
4 x natvoer
1 x gourmetmenu
11 x lekkere kauwartikelen
6 x speelgoedjes
1 x kalender

  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Bundle

25 toffe verrassingen maken de tijd voor kerstmis voor jou en jouw hond tot een onvergetelijke (smaak-)belevenis.

Meer info

25 deuren

€ 99,09*


Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...