BARF-kerstpakket

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2159-thickbox/barf-kerstpakket.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • Kerstlekkernijen
  • grote BARF verscheidenheid
  • gratis goodie
125,99 172,08
(incl. btw) en verzending gratis.
- +

Het ideale kerstcadeau voor je viervoeter
Met rasse schreden naderen wij de zaligste tijd van het jaar en zoals elk jaar staan we voor de vraag: wat geven wij onze dierbaren cadeau? Met ons 24 kg BARF-kerstpakket is het antwoord op de vraag, waarmee je je viervoeter een plezier kunt doen, in elk geval gevonden, want er zit alles in wat een hondenhart sneller doet kloppen.

Een bonte variatie van BARF-vlees
Naast lekker rundvlees en verschillende mixen van lam en gevogelte bevat het BARF-kerstpakket vetrijke mengelingen voor de extraportie energie op koude dagen. Een bijzonder hoogtepunt is ook onze exclusieve wintermix bestaande uit vlees van lam en rund alsook bij het seizoen passende groenten en fruit.

Gratis goodie voor je hond
Omdat we jou ook een geschenkje voor kerstmis willen doen toekomen en jou tegelijkertijd willen bedanken voor je trouw, krijg je er bij elk pakket een kerstspeelgoedje voor je hond gratis bij. Bovendien is onze Vriesvoer-fotokalender 2022 met de beste foto’s van de honden van onze klanten voor jou inbegrepen.

Opgelet: Bestel je bij het kerstpakket nog andere artikelen, dan ontstaan daarvoor eventueel extra verzendkosten. Het BARF-kerstpakket is tot en met 24/12/2021 verkrijgbaar en alleen maar zolang de voorraad strekt.
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF