BARF-kerstpakket voor kleine honden

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2163-thickbox/barf-kerstpakket-voor-kleine-honden.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • met menu’s van het seizoen
  • kleine verpakkingsgrootten
  • incl. bureaukalender
85,99 117,55
(incl. btw) en verzending gratis.
- +

Het ideale kerstcadeau voor kleinere honden
Met rasse schreden naderen wij Kerstmis. Daarom hebben wij nu het passende kerstcadeau voor jouw hond: ons 12 kg BARF-kerstpakket doet je viervoeter gegarandeerd een groot plezier.

Grote keuze van hoogwaardig BARF
Naast het fijnste spiervlees van rund en kalkoen bevat het pakket ook geselecteerde mengelingen van rund en gevogelte alsook onze populaire gemalen kippenkarkassen. Bijzondere highlights zijn onze wintermix en het gourmetmenu in de kersteditie bestaande uit veel vers vlees alsook groenten en fruit van het seizoen.

Een klein kerstcadeautje voor jou
Omdat we jou ook een geschenkje voor kerstmis willen doen toekomen en jou tegelijkertijd willen bedanken voor je trouw, krijg je met het pakket onze Vriesvoer-bureaukalender 2022. De kalender bevat de winnende foto’s van onze fotowedstrijd en laat de honden van onze klanten als kalendersterren zien.

Opgelet: Bestel je bij het kerstpakket nog andere artikelen, dan ontstaan daarvoor eventueel extra verzendkosten. Het BARF-kerstpakket is tot en met 24/12/2021 verkrijgbaar en alleen maar zolang de voorraad strekt.
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF