BARF-pakket voor senioren

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2050-thickbox/barf-pakket-voor-senioren.jpg
Vriesvoer
BARF voor hondensenioren Gemalen vlees en botten Met hoogwaardige omega-3-6-9-oli
  • inclusief verzendkosten
  • BARF voor hondensenioren
  • Gemalen vlees en botten
  • met hoogwaardige omega-3-6-9-olie
169,99 178,64
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

De juiste voeding op hogere leeftijd
Principieel is het niet noodzakelijk dat je je hond op hogere leeftijd anders voedt dan de jaren voordien. Je kunt de verminderende activiteit en dus de verminderde energiebehoefte bijvoorbeeld simpelweg door een geringere hoeveelheid voer compenseren. Sommige ouderdomsverschijnselen maken het echter nodig om kleine aanpassingen aan het voerplan door te voeren, opdat je senior verder met plezier blijft eten en vervolgens alles goed kan verteren.

Gemalen vlees en botten voor een lichtere spijsvertering
Omwille van de verminderde speekselproductie bij senioren en de gedeeltelijk versleten tanden is het zinvol om op hogere leeftijd gemalen vlees en gemalen botten te voeren. Daardoor kunnen deze componenten beter worden opgenomen en lichter worden verteerd, waardoor er uiteindelijk geen ongewilde spijsverteringsstoornissen ontstaan zoals constipatie.

Intens riekende componenten ter stimulering van de eetlust
Vele senioren hebben omwille van hun afnemende reuk- en smaakzin minder trek. Hier kunnen intens riekende en smakende componenten zoals pens en boekmaag, maar ook de toevoeging van hoogwaardige oliën zoals onze omega-3-6-9-olie of vetten helpen. Bijkomend wordt aangeraden om ter ondersteuning van de spijsvertering meer vezelstoffen te voeren, wat met onze Vital-Mix-vlokken heel simpel lukt.

Voeraanbeveling
Voor een evenwichtige BARF-voeding van volwassen honden raden we jou aan het voer uit 80% dierlijke en 20% plantaardige bestanddelen samen te stellen. Het dierlijke aandeel is wederom onderverdeeld in 50% spiervlees, 20% pens en boekmaag, 15% orgaanvlees alsook 15% rauwe vlezige botten. Het plantaardige aandeel zou uit 75% groenten en 15% fruit moeten bestaan.

Voor de precieze berekening van het BARF-rantsoen van jouw hond kun je onze gratis BARF-calculator gebruiken. Voer er de gegevens van jouw hond in en krijg in een mum van tijd de uitslagen voor evenwichtige dag- of weekrantsoenen.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen en met essentiële voedingssupplementen zoals oliën te vervolledigen.

Al onze BARF-producten moeten bij -18°C in de diepvriezer worden bewaard en voor het voeren voor ongeveer 12 uur in de koelkast ontdooien. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?