De grote natvoerbundel Vergroten
Vriesvoer.nl

De grote natvoerbundel

De ideale en gezonde voorraad
De evenwichtige, op het dier afgestemde en natuurlijke voeding van jouw hond is met ons natvoerassortiment gegarandeerd heel gemakkelijk. Onder de verschillende soorten vind je een grote keuze die praktisch in blikken is verpakt en die daarbij ideaal geschikt is voor de bevoorrading. Onze natvoerblikken voor honden zijn super stevig, zijn heel gemakkelijk stapelbaar in je schap en luchtdicht verpakt.

Een ander voordeel: door de speciale productie hoeven onze natvoerblikken niet te worden gekoeld en zijn bij kamertemperatuur tot twee jaar houdbaar. Na het openen moet het voer in de koelkast worden bewaard en binnen 2 tot 3 dagen worden gevoederd.

100 % kwaliteit made In Germany
Ons ruime natvoerassortiment voor honden omvat complete menu’s met rund, paard, kip en vis alsook verschillende menu’s met vlees en plantaardige bestanddelen alsook pure vleesblikken die met enkele supplementen en verse groenten en fruit kunnen worden verrijkt.

Bij de vervaardiging van ons natvoer worden er uitsluitend hoogwaardige grondstoffen uit de regio rondom Perleberg gebruikt. Wij produceren hierbij in ons eigen bedrijf en verwerken het vlees dagelijks slachtvers. Voor enkele menu’s verrijken wij het vlees extra met verse groenten, fruit en supplementen. Door het speciale productieproces wordt ons natvoer duurzaam gegaard en houdbaar gemaakt, en dat volledig zonder kunstmatige additieven.

  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Bundle

Ideaal voor de grote honger: deze bundel bevat 24 blikken met 750 g van ons hoogwaardige natvoer in verschillende soorten.

Meer info

24 x 750g blik

€ 125,56*


Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...