BARF-zomerpakket

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2237-thickbox/barf-zomerpakket.jpg
Vriesvoer
gelimiteerde zomermix verfrissend hondenijs gratis snacktas
  • inclusief verzendkosten

• met een gelimiteerd zomermenu
• incl. verfrissende doggy drink
• gratis voerdummy

135,99 154,89
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Een gezonde variatie van vriesvoer
Zomer, zon, zonneschijn en een BARF-pakket gevuld met het lekkerste vriesvoer – wat zou er nog mooier kunnen zijn? Ons BARF-zomerpakket bevat de fijnste BARF-variaties van rund, kip en kalkoen. Hierbij horen onder andere onze populaire pens en boekmaag alsook enkele BARF-menu's en knokige samenstellingen. Als een bijzonder hoogtepunt zit er bovendien ons gelimiteerde zomermenu in, dat uit een rundvleesmengeling, kippennekken en groenten en fruit van het seizoen bestaat, zoals aardbeien, kropsla en snijbiet.

Zomerse extra's
Voor bijzonder warme dagen bevat het pakket een toffe afkoeling: onze doggy drink in de soort rund. De bottenbouillon komt diepgevroren naar jou thuis en kan of gekoeld vanuit de voerbak worden gesmuld of ook in ijsblokjesvormen weer worden ingevroren en vervolgens als waterijs worden gevoerd. Opdat ook jouw hond niet met een lege maag van een gezamenlijke barbecue vertrekt, vind je in het pakket bovendien een pak heel fijne hondenhamburgers van spiervlees van Duits weiderund.

Gratis cadeaus voor u en uw hond
Als gratis goodie bevat ons BARF-zomerpakket een praktische voerdummy, die je met fijne lekkernijen kunt vullen voor gezamenlijke wandelingen of trainingen. Onze runderlongblokjes of sprotten zijn hiervoor bijvoorbeeld uitstekend geschikt. Natuurlijk kun je de dummytraining ook met mate in de zomer doen, als je een schaduwrijk plekje vindt en idealiter in de ochtend- en avonduren traint.

Opmerking: Gelieve erop te letten dat er bijkomende verzendkosten kunnen ontstaan, als je bij dit BARF-pakket nog bijkomende artikelen bestelt.
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF