BIO-Power-Mix

Ons "BIO-Power-mix" bestaat uit 50% grof gemalen pens en uit 50% gemalen runderhalsvlees. Door het grotere vetaandeel...

5,29€* (10,58 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Ons "BIO-Power-mix" bestaat uit 50% grof gemalen pens en uit 50% gemalen runderhalsvlees. Door het grotere vetaandeel in de spieren van de runderhals krijgt uw huisdier extra energie. Maar ook het gehalte ijzer, B-vitamines, vitamine E, evenals mineralen onderscheiden dit product. Dit BIO-product is een puur natuurlijk product, deze BIO-Power-Mix bestaat uit nekvlees en pens van biorunderen. Die uitsluitend allen met organisch voer gevoederd worden.

Informatie: De BIO-Groene Pens, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “BIO-Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “BIO-Groene Pens” zo graag eten.

Onze BIO-groene pens wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderden. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN; GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

Bij ons betekent BIO: 100% organisch, 100% natuurlijk.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
14 %
14 %
0,9 %
0,1 %
67 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF