Vriesvoer.nl

BARF-kerstpakket

Het ideale kerstcadeau voor je viervoeter
Met rasse schreden naderen we de zaligste tijd van het jaar: Kerstmis. En zoals elk jaar staan we voor de vraag: wat geven we onze dierbaren cadeau? Met ons 26 kg BARF-kerstpakket is het antwoord op de vraag, waarmee je je viervoeter een plezier voor het feest der liefde kunt doen, in elk geval gevonden, want er zit alles in, wat het hondenhartje sneller doet kloppen.

Een bonte variatie van BARF-vlees
Naast lekker runderspiervlees en verschillende rundvleesmixen bevat het BARF-kerstpakket ook vetrijke mengelingen voor een extraportie energie op koude dagen. Voor het bijzondere snackplezier tijdens de kerstdagen zijn bovendien onze populaire gedroogde runderoren met vacht en een pakje hondenijs inbegrepen. Een bijzonder hoogtepunt is ook onze exclusieve wintermix bestaande uit lamsvlees en rundvlees alsook bij het seizoen passende groenten en fruit.

Kerstcadeau voor jou en je hond
Omdat we jou ook een geschenkje voor kerstmis willen doen toekomen en jou tegelijkertijd willen bedanken voor je trouw, krijg je bij elk pakket een goodie en de Vriesvoer-fotokalender 2021 met de beste foto’s van onze klantenhonden gratis.

Opgelet: Bestel je bij het kerstpakket nog andere artikelen, dan ontstaan er daarvoor eventueel extra verzendkosten. Het BARF-kerstpakket is tot en met 28.12.2020 verkrijgbaar en alleen maar zolang de voorraad strekt.

  • Gekoelde artikelen: Ja
  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Compleet pakket

Het kerstfeestmaal voor je viervoeter is gegarandeerd, want het 26 kg BARF-kerstpakket bevat alles wat een hondenhart wenst.

Meer info

26 kg diepvriesproducten, incl. Verzenden en verpakken

€ 79,00* € 148,69*

Met korting!

-46.8693%


Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...