Vriesvoer.nl - uw partner voor hoogwaardig diervoer

K&K Petfood GmbH - Frostfutter-Perleberg geldt sinds jaren als succesvolle fabrikant van hoogwaardig diervoer. In Perleberg produceren wij met naleving van zeer strenge EU-voorschriften het gerenommeerde Vriesvoer.nl - echt premiumvoer voor honden en katten. Als gecertificeerd bedrijf zien wij af van schadelijke toevoegingen en zorgen voor een bijzonder zorgvuldige en vitaminerijke productie. De ingrediënten van ons diervoer zijn volledig op de behoeften van uw huisdieren afgestemd – een perfecte BARF-mix uit voedingsstoffen, vitamines en mineralen. K&K Petfood garandeert de allerhoogste productkwaliteit, absolute versheid en een op diersoort afgestemde voeding.

Ons team bestaat uit 20 medewerkers, die zich iedere dag voor 100% inzetten, in het belang van uw viervoeter. Regelmatige bijscholingsactiviteiten, een zeer grote mate aan knowhow en ervaring evenals extreem hoge kwaliteits- en veiligheidseisen worden door onze klanten zeer gewaardeerd. Frostfutter Perleberg: uitzonderlijke productkwaliteit, zeer goede service en punctuele orderafhandeling.

Wij produceren premiumvoer van superieure klasse – voor uw geliefde huisdieren. Ons voordeel: het bedrijf ligt midden op het terrein van een van de grootste slachthuizen in de deelstaat Brandenburg. Daardoor krijgen wij dagelijks zeer verse waren. Korte afstanden en daardoor optimale kwaliteit! De kant-en-klare artikelen worden in de fabriek direct en snel door ons verpakt – veilig en milieuvriendelijk, in stabiele tempexboxen in een kartonnen doos en voorzien van droogijs. En om ervoor te zorgen dat alles onbeschadigd bij u thuis aankomt, hebben wij een uitgekiend logistiek systeem dat zorgt voor extreem korte transporttijden en perfecte transportvoorwaarden. Onze verzending: op tijd, direct en veilig.

Op ons kunt u vertrouwen – van begin af aan!
- Hoogste kwaliteitseisen bij de inkoop van het vlees
- Op de diersoort afgestemde samenstelling van het diervoer
- Strenge controle van de afzonderlijke productieprocessen
- Zorgvuldige verpakking van het premiumvoer
- Snel transport – tot aan uw huisdeur

Laat uw viervoeter het gewoon eens proberen: vers diepvriesvoer voor honden en katten. Het zal uw huisdier gegarandeerd smaken, daar zijn wij van overtuigd!

Vriesvoer.nl - voortreffelijk diervoer van K&K Petfood GmbH

- uitgebalanceerd
- afgestemd op de diersoort
- gezond
- vers
- voordelig
- geen kleurstoffen
- geen conserveringsmiddelen

Beter kan gewoon niet! 
Voor uw liefste viervoeter altijd het allerbeste!


Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF