De grote natvoerbundel

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/1538-thickbox/de-grote-natvoerbundel.jpg
  • ideaal voor de grote honger
  • 24 blikken met telkens 750 g natvoer
  • met verschillende soorten
157,99 175,35
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

De ideale en gezonde voorraad
De evenwichtige, op het dier afgestemde en natuurlijke voeding van jouw hond is met ons natvoerassortiment gegarandeerd heel gemakkelijk. Onder de verschillende soorten vind je een grote keuze die praktisch in blikken is verpakt en die daarbij ideaal geschikt is voor de bevoorrading. Onze natvoerblikken voor honden zijn super stevig, zijn heel gemakkelijk stapelbaar in je schap en luchtdicht verpakt. Bij elk van onze natvoerbundels krijg je er bovendien een van onze blikdeksels gratis bij.

Een ander voordeel: door de speciale productie hoeven onze natvoerblikken niet te worden gekoeld en zijn bij kamertemperatuur tot twee jaar houdbaar. Na het openen moet het voer in de koelkast worden bewaard en binnen 2 tot 3 dagen worden gevoederd.

100 % kwaliteit made In Germany
Ons ruime natvoerassortiment voor honden omvat complete menu’s met rund, paard, kip en vis alsook verschillende menu’s met vlees en plantaardige bestanddelen alsook pure vleesblikken die met enkele supplementen en verse groenten en fruit kunnen worden verrijkt.

Bij de vervaardiging van ons natvoer worden er uitsluitend hoogwaardige grondstoffen uit de regio rondom Perleberg gebruikt. Wij produceren hierbij in ons eigen bedrijf en verwerken het vlees dagelijks slachtvers. Voor enkele menu’s verrijken wij het vlees extra met verse groenten, fruit en supplementen. Door het speciale productieproces wordt ons natvoer duurzaam gegaard en houdbaar gemaakt, en dat volledig zonder kunstmatige additieven.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?