De kleine natvoerbundel

  • perfect om te testen
  • 23 blikken met telkens 180 g natvoer
  • hoogwaardige selectie
51,99 51,99
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Ideaal voor onderweg of ter bevoorrading
Ons natvoerassortiment biedt je een uitstekende mogelijkheid om je hond met evenwichtig, op het dier afgestemd en natuurlijk voer te voeden. Praktisch verpakt in 180g-blikken is ons natvoer ideaal geschikt voor de bevoorrading voor kleinere honden. De blikken zijn bijzonder stevig, goed stapelbaar en luchtdicht verpakt. Bij elk van onze natvoerbundels krijg je er bovendien een van onze blikdeksels gratis bij.

Een ander voordeel: het natvoer hoeft niet te worden gekoeld en is bij kamertemperatuur tot twee jaar houdbaar. Na het openen moet het voer in de koelkast worden bewaard en binnen 2 tot 3 dagen worden gevoederd.

Beste ingrediënten – 100% natuurlijk
Tot ons assortiment behoren zowel hoogwaardige complete natvoermenu’s met rund, paard, kip en vis als ook verschillende menu’s met vlees en plantaardige bestanddelen als ook pure vleesblikken die met enkele supplementen en verse groenten en fruit kunnen worden verrijkt.

Voor de vervaardiging van ons natvoer gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige grondstoffen uit de regio rondom Perleberg. Het vlees wordt slachtvers in onze eigen productie verwerkt en voor enkele menu’s met groenten, fruit en supplementen verrijkt. Door het speciale productieproces wordt ons natvoer duurzaam gegaard en houdbaar gemaakt, waarbij we volledig van kunstmatige additieven afzien.

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?