De middelgrote natvoerbundel

Uitproberen gemakkelijk gemaakt: deze bundel bevat 24 blikken met 380 g van ons hoogwaardige natvoer in verschillende soorten.

81,09€*
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Ideaal voor reizen of als voorraad
In ons natvoerassortiment vind je een grote selectie aan soorten om je hond op een gemakkelijke manier met evenwichtig, op het dier afgestemd en natuurlijk voer te voeden. Omdat het praktisch in blikken is verpakt, is ons natvoer voor honden daarbij ook ideaal geschikt voor de bevoorrading. De blikken zijn gekenmerkt door stabiliteit, gemakkelijke stapelbaarheid en een luchtdichte verpakking.

Een ander voordeel: onze natvoerblikken hoeven niet te worden gekoeld en zijn bij kamertemperatuur tot twee jaar houdbaar. Na het openen moet het voer in de koelkast worden bewaard en binnen 2 tot 3 dagen worden gevoederd.

Beste ingrediënten – 100% natuurlijk
In ons natvoerassortiment voor honden vind je zowel serveerklare complete menu’s met rund, paard, kip en vis als ook verschillende menu’s met vlees en plantaardige bestanddelen als ook pure vleesblikken die met enkele supplementen en verse groenten en fruit kunnen worden verrijkt.

Bij de vervaardiging van ons natvoer worden er uitsluitend hoogwaardige grondstoffen uit de regio rondom Perleberg gebruikt. Hierbij wordt het vlees slachtvers in onze eigen productie verwerkt en voor enkele menu’s met verse groenten, fruit en supplementen verrijkt. Door het speciale productieproces wordt ons natvoer duurzaam gegaard en houdbaar gemaakt, en dat volledig zonder kunstmatige additieven.

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF