Eend - Kip Schildklier KVV-Menu

Het kant en klaar Speciaalmenu Eend - Kip voor katten met hyperthyreoïdie blinkt vooral door zijn heel lage jodiumgehalte uit.

2,29 (16,63 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Ons KVV Speciaalmenu Eend - Kip voor katten met hyperthyreoïdie blinkt vooral door zijn heel lage jodiumgehalte uit. 150 gr. (dat is ongeveer een dagportie voor een ca. 4 kg zware kat) bevat 16 µ jodium. Daardoor kan een volwaardige voeding voor een schildklier-zieke kat gegarandeerd worden, met een gelijktijdige bescherming tegen acute jodiumtekort.

De samenstelling van dit menu stemt overeen met die van alle KVV-Basic-menus. Alle Ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en samengesteld. Het vlees is van hoge kwaliteit en de supplementen zijn individueel voor elke recept berekend. Alle menus uit het KVV-assortiment zijn komplete maaltijden voor de kat.

Met een hoog aandeel aan eendenvlees is dit menu een echte lekkernij voor uw kat. Gecompleteerd met ingewanden en vet van de kip wordt deze rauwvlees-maaltijd zeker graag gegeten.

Wij zien er vanaf koolhydraten (behalve onverteerbare ballaststoffen) toe te voegen en gebruiken geen artificiële additieven, conserveermiddelen of aromas. Natuurlijk is er ook geen suiker in onze rauwvlees-menus. Zo bieden we een komplete en natuurlijke voeding voor je kat.

Samenstelling:
66,67 % Eendenvlees - (boutje) met huid
8,00 % Kippenharten
8,00 % Kippenmaag
3,67 % Kippenvet
2,87 % Eendenlever
5,00 % Wortelen
4,60 % Water

< 2 %: eierschaal, zalmolie, beendermeel, biergist, zeezout, taurine, vitamine E, ijzer(II)-sulfaat

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF