Gedroogde vismini’s

Minivissen voor de kleine, gezonde snack tussendoor.

3,09 (38,59 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
Dit product is niet meer op voorraad

Bijzonder klein & voedzaam
Het voeren van vis vormt een gezonde afwisseling op het menu van honden en katten. Naast talrijke vitaminen en sporenelementen voorzien onze gedroogde vismini’s van de vis Hemiculter leucisculus uw viervoeter van essentiële omega-3-vetzuren en dierlijke proteïnen in vorm van eiwit. De kleine visjes zijn dus perfect geschikt als snack voor tussendoor.

Lekker & gezondheidsbevorderend
Duurzaam gedroogd bevordert vis de instandhouding van de gezondheid van uw viervoeter, want hij ondersteunt de hersenfunctie, is goed voor de spieren, gewrichten, huid en vacht en draagt over het algemeen tot een versterking van het immuunsysteem bij. En het beste is: hij is ook uitermate lekker!
Met een grootte van ongeveer 1 tot 3 cm zijn onze gedroogde vismini’s vooral heel goed geschikt voor kleine honden en katten. Ze kunnen als snack of ook als trainingshapjes worden gevoederd.

Samenstelling:
100 % Hemiculter leucisculus, gedroogd

Gezien het feit dat het om een natuurproduct gaat, kunnen de analysen aan wisselvalligheden zijn onderworpen.

Bij dit product gaat het om een enkelvoudig voedermiddel voor honden. Voeder dit kauwartikel ter aanvulling van het hoofdvoeder en verminder al naargelang van de behoeften de hoeveelheid van het hoofdvoeder. Niet geschikt als volledig voedermiddel. Land van oorsprong: China.

Opgelet: Stel uw viervoeter altijd genoeg vers water ter beschikking.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
63,7 %
13 %
2 %
10,5 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?