Vriesvoer.nl

Pens-mix

U wilt uw dier gezond en uitgebalanceerd voeren, zonder zelf iets door elkaar te hoeven mixen? Dan is pens-mix een geweldig product. Wij mengen pens en boekmaag in gelijke delen en krijgen daardoor een product dat de dagelijkse behoefte aan vitamines, mineralen, sporenelementen en bacteriën volledig dekt. Wij gebruiken hierbij boekmagen van koeien die uitsluitend in de wei werden gehouden.

Door de grof gemalen samenstelling is de pensmix zeer geschikt voor het voeren aan honden. De belangrijkste bestanddelen zijn nog goed te herkennen. Met deze pens-mix bestelt u kwalitatief hoogwaardig vers vlees voor de hond. Zoekt u pens voor honden? Dan is Vriesvoer.nl het beste adres! 

Let op: dit is enkelvoudige voeding.

Aanvullende details/samenstelling:
Samenstelling: 40% Pens, 40% Bladermaag, 20% Lebmaag

Opmerking: K&K petfood (Vriesvoer) betrekt haar grondstoffen, zoals “groene pens“ van haar eigen slachthuis in Perleberg.

De runderen die hier geslacht worden (slachtdieren/koeien) hebben overwegend in de wei gegraasd. Gedurende de weidegang kunnen tijdens het grazen verschillende voorwerpen opgenomen worden. b.v. steentjes, metaaldeeltjes, glas, plastic enz. Deze kunnen in de maag blijven hangen.

De Groene Pens, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “Groene Pens” zo graag eten.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderen. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN, GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

  • Gekoelde artikelen: Ja

U wilt uw dier gezond en uitgebalanceerd voeren, zonder zelf iets door elkaar te hoeven mixen? Dan is pens-mix een...

Meer info

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
12 %
5 %
2 %
77 %

1000 g (pakket)
500 g (worsten)

€ 2,09*

€ 2,09 / kg


Terug

Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...