Vriesvoer.nl

Power-mix

Ons populaire product "Power-mix" bestaat uit 50% grof gemalen pens en uit 50% gemalen runderhalsvlees. Door het grotere vetaandeel in de spieren van de runderhals krijgt uw huisdier extra energie. Maar ook het gehalte ijzer, B-vitamines, vitamine E, evenals mineralen onderscheiden dit product. Een zeer mooie BARF hondenvoer mix voor extra energie en extra kracht! Bij Vriesvoer.nl bestelt u eenvoudig voordelig hondenvoer. Top kwaliteit voor een gunstige prijs.

Let op: dit is enkelvoudige voeding.
Wij adviseren Power-mix uitsluitend rauw te voeren.

Aanvullende details/samenstelling:
50% runderhalsvlees, 50% pens

Opmerking: K&K petfood (Vriesvoer) betrekt haar grondstoffen, zoals “groene pens“ van haar eigen slachthuis in Perleberg.

De runderen die hier geslacht worden (slachtdieren/koeien) hebben overwegend in de wei gegraasd. Gedurende de weidegang kunnen tijdens het grazen verschillende voorwerpen opgenomen worden. b.v. steentjes, metaaldeeltjes, glas, plastic enz. Deze kunnen in de maag blijven hangen.

De Groene Pens, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “Groene Pens” zo graag eten.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderen. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN, GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

  • Gekoelde artikelen: Ja

Ons populaire product "Power-mix" bestaat uit 50% grof gemalen pens en uit 50% gemalen runderhalsvlees...

Meer info

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
11 %
18 %
0,9 %
66 %

1000 g (pakket)
500 g (worsten)

€ 3,39*

€ 3,39 / kg


Terug

Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...