Vriesvoer.nl

Wintermix

Lekkere mengeling van rund & lam
De nieuw gecreëerde wintermix is een absolute must in de voerbak van uw viervoeter, want hij bevat uitsluitend hoogwaardige componenten die bijzonder rijk aan belangrijke voedingsstoffen zijn. Zo wordt het verwerkte rundernekvlees gekenmerkt door zijn hoge bloedgehalte dat vooral zout en ijzer levert. De groene pens van lam wordt in onze productie alleen maar uitgeschud en niet gewassen en bevat daarom essentiële voedingsstoffen zoals proteïnen, voedingsvezels en mineralen alsook plantaardige vezelstoffen in de vorm van een voorverteerde maaginhoud.

Het in de wintermix inbegrepen vlees – en zo ook de verschillende ingewanden en het borstbeen van rund – zijn afkomstig van runderen uit de streek. De grondstoffen worden dagelijks in onze eigen productie in Perleberg vers verwerkt en zijn zodoende bijzonder gezond en lekker.

Met verse groenten & fruit gezond door de winter
Naast bijna 80% vlees bevat de Frostfutter-Perlebergwintermix ook 15% verse groenten en 6% fruit die uw viervoeter gegarandeerd gezond door de winter zal brengen. Bij de selectie van groente- en fruitsoorten hebben wij bijzonder belang aan de seizoensgebondenheid gehecht. De verwerkte appelen en de ananas zijn o.a. rijk aan vitamine C, kalium, fosfor en ijzer waarbij vooral de ananas de vetverbranding in het hondenlichaam stimuleert.

Naast het lekker zoete fruit bevat de wintermix ook allerlei groenten die in de vorm van rode bieten en pastinaken tot een gezonde en gereguleerde spijsvertering bijdragen. Venkel en veldsla leveren belangrijke vitaminen, foliumzuur, calcium, kalium en caroteen.

Kokosnotenvlokken als wondermiddel?
Afgerond wordt de wintermix door een portie kokosnotenvlokken. Deze worden precies zoals kokosolie van het vruchtvlees van de kokosnoot gemaakt. Er wordt over alle kokosproducten gezegd dat ze een afwerend effect tegen parasieten hebben zoals wormen of gist, maar ook vlooien en teken. Bovendien kan kokos een positieve werking op de spijsvertering hebben. Ook al berusten deze positieve eigenschappen niet op wetenschappelijke resultaten, toch geven ervaringsrapporten van hondenbezitters reden om te veronderstellen dat de witte vlokjes niet alleen maar erg lekker voor de eigen viervoeter zijn, maar ook een positief effect op de spijsvertering, huid en vacht hebben.

Samenstelling:
40% rundernekvlees 
16% lamspens 
12% runderborstbeen 
6%   veldsla
5%   pastinaak
4%   runderlever
4%   runderhart
3%   appelen 
2%   ananas
2%   rode bieten
2%   venkel
1%   rundernier 
1%   runderlong 
1%   rundermilt 
1%   kokosnotenvlokken

  • Gekoelde artikelen: Ja
  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Single artikel

Lekkere mengeling van rund & lam met groente en fruit van het seizoen – zo komt uw viervoeter fit door de winter!

Meer info

Extra informatie
Ja
Ja
Ja

1000 g (pakket)

€ 4,49*

€ 4,48 / kg

Dit product is momenteel niet beschikbaar
In de winkelwagen

Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...