Kant en klaar natvoer gevogelte

Ons complete natvoermenu gevogelte is een echt lievelingsgerecht: het bevat vleesbrokjes van kip en eend en belangrijk orgaanvlees en botten.

2,79€* (15,50 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Sappige vleesbrokjes van gevogelte
Ons Kant en klaar  Fix-BAF-menu gevogelte is een echt lievelingsgerecht voor katten: grote vleesbrokjes van bijzonder licht verteerbaar kippen-en eendenvlees alsook belangrijk orgaanvlees in de vorm van hart en lever maken dit menu tot een perfecte smulpartij. Een laag bottengehalte zorgt – samen met natuurlijk eierschalenmeel – voor een ideale calcium-fosforverhouding van 1,15/1. Het spiervlees wordt uitsluitend met huid verwerkt, die voor je kat als bron van vet dient.

Natuurlijke BARF-toevoegingen voor een op de behoeften afgestemde maaltijd
Naast meer dan 90% vlees bevat het complete menu ook essentiële toevoegingen. Zo voorzien lever en zeewiermeel in de behoefte aan vitamine A en het sporenelement jodium. Taurine en vitaminen E en D zijn zo berekend en toegevoegd dat ze in deze behoefte voorzien, zodat er geen verdere toevoegingen meer nodig zijn. Je kat is met dit gegaarde menu rondom goed verzorgd.

Hoge kwaliteit en lange houdbaarheid
Onze gegaarde Kant en klaar  Fix-BAF®-menu’s zijn een gezond alternatief voor onze rauwe Fix-BARF®-menu’s. Het natvoer wordt van dezelfde hoogwaardige grondstoffen gemaakt als onze rauwe menu’s en heeft daarom een gelijkwaardige kwaliteit. Door het duurzame garen in eigen sap worden onze complete natvoermenu’s voor ongeveer 2 jaar zonder koeling houdbaar gemaakt. Zoals de rauwe complete menu’s zijn ook de gegaarde Fix-BAF®-menu’s volledige voedermiddelen.

Natvoer als ideaal BARF-alternatief
Fix-BAF® is ideaal voor katten, die rauw vlees afwijzen of er niet tegen kunnen, maar ook voor huishoudens, die over weinig koel- of diepvriesmogelijkheden beschikken, moeilijkheden in de omgang met rauw vlees hebben of voor een verblijf in een dierenkliniek of kattenpension, als daar het voeren van rauw vlees niet mogelijk is. In alle gevallen is ons Fix-BAF®-natvoer het ideale, gezonde alternatief. En natuurlijk telkens als er waarde wordt gehecht aan een hoogwaardig, evenwichtig en overeenkomstig met de behoeften gesupplementeerd voer.

Voordelen van onze Fix-BAF-menu’s in een oogopslag:
• in eigen sap duurzaam gegaard
• evenwichtig volledig voedermiddel van de hoogste kwaliteit
• toevoeging van voedingsstoffen overeenkomstig met de behoeften, individueel berekend voor elk menu
• houdbaar tot 2 jaar zonder koeling
• vrij van kunstmatige additieven, suiker en graan
• bevat geen minderwaardige dierlijke bijproducten
• geen verwerking van plantaardige ingrediënten behalve belangrijke voedingsvezels

Samenstelling:
36,6% eendenvlees
23,3% kippenvlees
10,0% kippenharten
10,0% kippenmagen
3,3% kippennekken
2,7% kippenlever
4,0% zalm
2,0% kippenvet
5,0% wortels

< 3,00% supplemten: eierschaal, zeewiermeel, steenzout, taurine, dicalciumfosfaat, magnesium, foliumzuur, vitaminen B1, B2, B5, B6, D3, bitamine E, zalmolie, vitamine B7

Dit product wordt in samenwerking met onze diergeneeskundige Petra von Quillfeldt ontwikkeld. Hier vind je meer informatie over onze Fix-BAF®-producten en de gebruikte supplementen.

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF