Lentemix

Met deze lekkere mix van vers vlees, groenten en fruit bereid je je viervoeter ideaal voor op de naderende ruiperiode.

4,99€* (4,99 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Een lekker gezonde mengeling van rund en vis
De nieuw gecreëerde lentemix sluit naadloos aan bij de reeks van onze hoogwaardige seizoens-BARF-menu’s: hij bestaat uit 80% dierlijke en 20% plantaardige bestanddelen. Hoofdbestanddeel van de mix zijn zalm alsook snuitvlees en boekmaag van rund. Deze combinatie bereidt je viervoeter ideaal op de naderende ruiperiode voor, omdat de in de zalm aanwezige vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht zorgen. Het lekkere snuitvlees en de boekmaag voorzien je hond tegelijkertijd van talrijke vitaminen, mineralen en plantaardige vezelstoffen.

Het vlees in de lentemix – en zo ook de verschillende ingewanden van rund en de gemalen kalkoennekken – zijn afkomstig van dieren uit de regio. De grondstoffen worden in onze eigen productie in Perleberg dagelijks vers verwerkt en zijn daarom bijzonder rijk aan voedingsstoffen en uitermate lekker.

Verse groenten en fruit voor een goede start in de lente
Naast de dierlijke bestanddelen bevat de lentemix 15% groenten en 5% fruit. Bij de keuze van groente- en fruitsoorten hebben wij bijzondere waarde aan de seizoensgebondenheid gehecht. De verwerkte appelen en peren zijn rijk aan vitaminen en foliumzuur, waardoor ze bijdragen tot de instandhouding van de gezondheid van de maag-en darmflora.

Naast lekker zoet fruit bevat de lentemix ook allerlei groenten. De wortels kunnen het gezichtsvermogen van je hond ondersteunen en dragen tegelijkertijd bij tot een gezonde vacht. Komkommer, Chinese kool en witloof zijn rijk aan vitamine B, C en E alsook mineralen in de vorm van calcium, ijzer, zink, magnesium en fosfor.

De lentemix van Frostfutter Perleberg is een ware BARF-belevenis voor je viervoeter: gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten voorziet die je hond van alles wat hij voor een goede start in de lente nodig heeft.

Samenstelling:
20% zalm
20% snuitvlees van rund
16% boekmaag van rund
12% kalkoennek (gemalen)
6% witloof
5% Chinese kool
4% runderlever
4% runderhart (gemalen)
3% appel
2% rundernier
2% komkommer
2% wortel
2% peer
1% runderlong
1% rundermilt

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF