Klanten Beoordeling

Hier vindt u beoordelingen en berichten over ervaringen van onze klanten. Als u zelf een beoordeling over onze service of onze producten wilt plaatsen klikt u op de link onderaan deze pagina.

 • Ann L.
  Kwaliteitsproducten. En steeds een stipte en perfecte levering.altid nog steeds diepgevroren. Tayfun ( Duitse herder) snuffelt steeds vol verwachting aan het pakket


 • Annie C.
  Het zou handig zijn het UPS tracking nummer te vermelden samen met de bevestiging van verzending van de bestelling..


 • Linda J.
  De kwaliteit van jullie producten ben ik zeer tevreden alleen jammer dat UPS geen kleiner tijdsbestek kan aangeven. Dus dat vind ik minder.


 • gisela s.
  voor mij is het heel positief bedankt davoor


 • Nico S.
  Na onze 1e bestelling waren we al zeer tevreden over de producten, maar nu zijn we het helemaal. De 2e keer ging er namelijk veel mis met Chronopost (bezorging in France) door een beetje sneeuw rondom Parijs, maar geen zorgen Vriesvoer had de topservice om een nieuwe (niet ontdooide) bestelling direct de deur uit te doen, zonder extra kosten en via UPS dit keer. 2 dagen erna kon ik alles mooi diepgevroren in onze vriezer stoppen. Ik geef Vriesvoer een grote pluim!


 • Ben L.
  Prma , snel en goed verpakt, nou nog de transporteur leren hoe je met de dozen om hoort te gaan! Top = Bovenzijde ha ha.de binnendoos heeft anders heel wat te lijden en gaat kapot! Verder TOPPIE.


 • Ronald S.
  Top Voer!


 • Marco H.
  Als we thuis zijn gebruiken we altijd de diepvriesprodukten. Onze beide franse bulldogs (5 maand en 1,5 jaar) hebben nu geen last meer van stof en allerlei andere kleine kwalen die ze op de verschillende brokken wel hadden. De jongste hebben we vanaf 14 weken al geheel op barf, bij de oudste zijn we met 6 maanden begonnen. Ontlasting is soms dunner omdat we iedere dag een andere smaak geven. Wij eten tenslotte ook niet alle dagen hetzelfde. Voor vakanties gebruiken we baf, net zo goed maar hoeft niet in de diepvries en de porties zijn kleiner. Dat is in de vakantie een groot voordeel.


 • inaya F.
  great fresh food, arrives in nice deep freeze packaging, and my dog adores it my only complaint is the shipping cost, other than that,perfect


 • Maria Peters
  Het pakket woensdag ochtend besteld - donderdag ochtend was die (prachtig ingepakt!) al binnen! Hartelijk bedankt, wij blijven zeker klant van jullie


5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...