Ons highlightpakket

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2054-thickbox/ons-highlightpakket.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • bevat onze absolute highlights
  • er zit alles in voor de ideale BARF-basis
  • met vers vlees van rund en kip
134,99 150,15
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Smaakhighlights voor jouw hond: pens en boekmaag.
De groene pens en boekmaag behoren vanouds tot onze populairste producten. De magen zijn een smakelijke lekkernij voor honden en hebben een hoog voedingsgehalte. Door hun taaie consistentie zetten ze tot kauwen aan en verzorgen hierdoor het gebit van je hond. Tegelijkertijd ondersteunen ze door de aanwezige voorverteerde plantenresten op een natuurlijke manier de darmflora en leveren gezonde bacteriën alsook belangrijke plantaardige vezelstoffen.

Zowel afzonderlijk als in onze BARF-mixen zijn groene pens en boekmaag van Duitse weiderunderen uitermate populair. Daarom bevat ons highlightpakket een grote variatie van deze producten zoals de rundvlees-mix met pens of de power-mix (met aardappelen).

Calciumrijke highlights van kip voor gezonde botten
Naast de variaties van rund behoren ook enkele producten van kip tot onze bestsellers. Vooral de gemalen kippenkarkassen en de kip-rund-mix zijn absolute highlights in de voerbak van de honden van onze klanten. Beide BARF-producten bevatten door het hoge gehalte aan botten een grote hoeveelheid aan essentieel calcium en zouden daarom regelmatig moeten worden gevoerd.

Onze highlights voor jouw hond in één pakket samengevat
Ons highlightpakket bevat 25 kg van onze populairste BARF-variaties van rund en kip en doet zodoende zijn naam 100% eer aan. Het vlees is uitsluitend afkomstig van dieren uit Duitsland en wordt dagvers in onze eigen productie verwerkt, verpakt en kosteloos bij jou thuisbezorgd.

Door de grote verscheidenheid voorzien de BARF-producten in dit pakket je viervoeter van veel essentiële voedingsstoffen in de vorm van hoogwaardige dierlijke eiwitten alsook verschillende vitaminen en mineralen. Onze highlights zijn dus niet alleen bijzonder lekker, maar ook uitermate gezond.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?