Vriesvoer.nl

Power-mix met aardappelen

Ons eerste BARF-compleet-menu bestaat uit ons populaire product ‘power-mix’, een mix van grof gemalen pensmaag en gemalen rundernekvlees, gemengd met verse aardappelen. Door het hogere vetpercentage in de spieren van de rundernek krijgt uw dier extra energie.

Het grote voordeel van dit BARF-product is het hoge gehalte aan ijzer, vitamine B, vitamine E, mineralen en sporenelementen. Voert u deze mix alstublieft alleen rauw en zonder toevoeging van andere componenten. In het power-menu zit immers alles! Power-mix is een complete maaltijd voor honden waar u niets meer aan toe hoeft te voegen.

Extra details/ samenstelling:
40% Rundernekvlees
40% Pensmaag
20% Aardappelen

Opmerking: K&K petfood (Vriesvoer) betrekt haar grondstoffen, zoals “groene pens“ van haar eigen slachthuis in Perleberg.

De runderen die hier geslacht worden (slachtdieren/koeien) hebben overwegend in de wei gegraasd. Gedurende de weidegang kunnen tijdens het grazen verschillende voorwerpen opgenomen worden. b.v. steentjes, metaaldeeltjes, glas, plastic enz. Deze kunnen in de maag blijven hangen.

De Groene Pens, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “Groene Pens” zo graag eten.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderen. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN, GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

  • Gekoelde artikelen: Ja
  • Belasting: Verlaagd tarief
  • Product Type: Single artikel

Ons eerste BARF-compleet-menu bestaat uit ons populaire product ‘power-mix’, een mix van grof gemalen pensmaag en gemalen rundernekvlees...

Meer info

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
17,3 %
14,2 %

1000 g (pakket)

€ 3,99*

€ 3,99 / kg


Terug

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...