Zomermix

• bevat veel vers vlees
• met knapperige kippennekken
• afgerond met groenten en fruit van het seizoen

 

4,89€* (4,89 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Een evenwichtige samenstelling van rund en kip
Naast spiervlees behoren ook pens, boekmaag, orgaanvlees en botten tot een evenwichtige BARF-voeding – precies daarom bevat onze zomermix dit allemaal: kopvlees, groene pens en gemengd orgaanvlees van rund alsook gemalen kippennekken. Deze lekkere combinatie voorziet je viervoeter van veel belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en gezonde vetten.

Vitaminerijke groenten en fruit ronden het menu af
Naast dierlijke bestanddelen bevat onze zomermix ook verse groenten en fruit van het seizoen voor een aandeel van 20%. Een bijzonder hoogtepunt zijn hierbij de zoete aardbeien en blauwe bosbessen, die veel vitamine C bevatten en onder andere tot de instandhouding van de gezondheid van huid en vacht bijdragen, de spijsvertering bevorderen en tegelijkertijd het hele organisme versterken. Gecombineerd met verse kropsla en snijbiet die veel belangrijke mineralen zoals caroteen, kalium en chlorofyl bevatten en de celfunctie ondersteunen, wordt dit menu door de courgette vervolledigd, die door haar hoog gehalte aan seleen en caroteen als kankerremmend geldt.

De ideale voeding tijdens de zomertijd
Onze zomermix is een zomerse voedingsstoffenbom, die ook op warme dagen – zo nodig verdeeld op vele kleine porties – ideaal te genieten is. Omdat veel honden bij grote hitte minder graag eten, kun je de dagportie heel simpel opdelen of tijdens de koelere ochtend- en avonduren voeren. De in de mix aanwezige aardbeien hebben een bijkomend, de eetlust opwekkend effect.

Opmerking: De K&K Petfood GmbH betrekt haar grondstoffen – en zo ook de groene pens– van het eigen slachtbedrijf in Perleberg. De hier geslachte runderen zijn voor het merendeel afkomstig van de weideveehouderij. In de weide kunnen de dieren bij het grazen eventueel ook verschillende voorwerpen zoals stenen, metaal, glas, plastic enz. opnemen die op een later tijdstip in de magen van het rund geraken.

De groene pens is een natuurzuiver product dat bij ons in de productie niet wordt gewassen, maar slechts grof wordt uitgeschud. Op deze manier blijven alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen alsook plantaardige vezelstoffen bewaard. De groene pens is zo bijzonder voedzaam en lekker. Ondanks strenge kwaliteitscontroles en grote zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat niet alle vreemde voorwerpen uit de groene pens worden verwijderd. We raden je daarom aan om het product voor het voederen altijd op vreemde voorwerpen te controleren – want de gezondheid van jouw viervoeter ligt ons na aan het hart!

40% kopvlees van rund, 16% groene pens van rund, 12% kippennekken, 10% kropsla, 4% runderlever, 4% runderhart, 3% courgette, 3% aardbeien, 2% blauwe bosbessen, 2% rundernier, 2% snijbiet, 1% runderlong, 1% rundermilt

Gezien het feit dat het om een natuurproduct gaat, kunnen de analysen aan wisselvalligheden zijn onderworpen.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
16 %
14,6 %
1,6 %
67,6 %

Voeraanbeveling

Bij dit product gaat het om een volledig voedermiddel voor honden.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen en te vervolledigen met essentiële voedingssupplementen zoals onze Omega-3-6-9-olie en zeewiermeel alsook zo nodig met vet.

Voor de precieze berekening van het BARF-rantsoen van jouw hond kun je onze gratis BARF-calculator gebruiken. Voer er de gegevens van je hond in en krijg in een mum van tijd de uitslagen voor evenwichtige dag- of weekrantsoenen.

Al onze BARF-producten moeten bij -18°C in de diepvriezer worden bewaard en voor het voeren ongeveer 12 uur in de koelkast ontdooien. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF