BARF kant-en-klaar pakket (KVV) voor grote honden

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2071-thickbox/barf-kant-en-klaar-pakket-kvv-voor-grote-honden.jpg
Vriesvoer
  • inclusief verzendkosten
  • 20 kg van rund, paard en kip
  • kan meteen worden geserveerd
  • speciaal voor grote honden
199,81 211,03
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Serveerklare compleet-menu’s in vier lekkere smaakvarianten
Met dit 20 kg BARF kant-en-klaar pakket (KVV) voor grote honden vanaf circa 35 kg kun je ons gehele kant-en-klaar-BARF-assortiment leren kennen. Er zijn vier evenwichtige en serveerklare menu’s in de smaakvarianten rund, paard en kip inbegrepen.

Alle menu’s zijn optimaal op de behoeften van uw viervoeter afgestemd en bevatten naast hoogwaardig vlees van Duitse dieren ook regionale groenten en fruit of licht verteerbaar graan. De menu’s worden aangevuld met geselecteerde supplementen zoals onze BARF-Perle-olie 1, het BARF-PERLE-MineralVitPoeder alsook kruiden en zeewiermeel.

Barfen was nog nooit gemakkelijker en gezonder dan met onze complete menu’s
Door de combinatie van de vier complete menu’s voorziet u uw viervoeter van alle nodige voedingsstoffen en brengt u tegelijkertijd afwisseling in de voerbak. Gemakkelijker en lekkerder gaat het niet!

Opmerking: In de menu’s worden geen botten verwerkt, in plaats daarvan levert het BARF-PERLE-MineralVitPoeder belangrijke mineralen en vitaminen zoals calcium en magnesium.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja