Kant- & klaar menus (KVV) voor katten

Kant- & klaar menus (KVV)

Kant- & klaar menus (KVV) voor katten

van 32 Producten

KVV VOOR KATTEN

Onze KVV kattenvoer menu’s zijn samengesteld in samenwerking met onze dierenarts. Zo is een optimale samenstelling voor katten gegarandeerd. Je vind kant en klaar menus voor katten met diverse soorten gevogelte of rund, maar ook mixen met bijvoorbeeld vis, lam of paard. Zo schotelen wij ook alle katten met een allergie een lekkere maaltijd voor!

GEZOND KATTENVOER

Zoek je gezond kant en klaar kattenvoer? Dan is Vriesvoer.nl het juiste adres. Onze kant en klaar (KVV) menu’s zijn met alle zorg samengesteld,hebben een perfecte balans en bieden de juiste supplementen. Je zult zien dat het omzetten van je kat op onze complete menus diverse voordelen biedt; een sterker immuunsysteem, goed voor de tanden, sterkere spieren en een gezonde vacht.

KVV KATTENVOER MENU

Zorg wel voor voldoende afwisselingen, zodat je kat gegarandeerd een heerlijke en komplete maaltijd voorgeschoteld krijgt. Katten houden bovendien van afwisseling bij hun voer. Gelukkig biedt ons assortiment voldoende keuze! Kies voor een KVV pakket voor katten en je spaart ook nog eens geld!