Collageenhydrolysaat

Natuurlijk voedingssupplement voor gezonde gewrichten, kraakbeen, pezen en gewrichtsbanden alsook een verhoogde beweeglijkheid.

20,97 (104,83 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Voor meer mobiliteit en gezonde gewrichten
Collagenen zijn structurele proteïnen (eiwitten) die in het lichaam van de hond en de kat voorkomen, vooral in het bindweefsel. Zij zijn ook de belangrijkste bouwsteen voor gewrichten, pezen, ligamenten en beenderen. De eiwitten dragen enerzijds bij tot het behoud en de toename van de spiermassa en anderzijds tot de instandhouding van gezonde botten. Ons collageenhydrolysaat voorziet uw viervoeter van de aminozuren gylcine, proline en hydroxyproline, zodat hij zelf collageen kan opbouwen. In bepaalde situaties kan gehydrolyseerd collageen helpen tekorten in de voeding te compenseren en het kraakbeen en de pezen weerbaarder te maken.

Geschikt voor elke levensfase
Aangezien het vermogen om collageen te produceren bij honden en katten afneemt naarmate ze ouder worden, worden ze in deze levensfase vaak vatbaarder voor gewrichtsaandoeningen. Om uw huisdier te voorzien van de nodige hoeveelheid collageen, kunt u regelmatig collageensupplementen voeren. Dit zal uw senior ook helpen om mobieler te zijn tot op hoge leeftijd.

De basis voor gezonde botten en gewrichten wordt gelegd in de puppytijd. U kunt dus beginnen met het voeren van collageenhydrolysaat aan een jonge hond. Vooral voor honden die erg snel groeien of erg groot worden, kan collageen bijdragen tot een gezonde groei. In het algemeen kan collageen zeer nuttig zijn voor zeer beweeglijke dieren, zoals sport- of werkhonden, maar ook voor honden die veel over harde paden rennen, om blessures te voorkomen.

100 % natuurlijke ingrediënten
Ons collageenhydrolysaat wordt gemaakt van 100 % collageenpeptiden - d.w.z. kleine gelatinefragmenten - van varkens en door hydrolyse in water oplosbaar gemaakt. In deze vorm is het collageen bijzonder gemakkelijk en snel verteerbaar voor honden en katten.

SAMENSTELLING
100 % collageen uit varkenszwoerd

VOEDINGSADVIES
Voedingsadvies per dag:
Honden tot 10 kg: 1 - 2 g
Honden 10 - 20 kg: 2 - 4 g
Honden van meer dan 20 kg: 4 - 8 g
Katten: 0,5 g

U kunt het collageen gewoon mengen met de rest van het voedsel.

Dit product is een enkelvoudige voeding voor honden en katten.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
97 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten