Kant en klaar KVV menu rund & lam

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2080-thickbox/compleet-menu-rund-lam.jpg
Vriesvoer

• Vlees van Duitse runderen en lammeren
• Rode bieten & appelen als bron van voedingstoffen
• met essentieel vet als energiebron

7,68 8,54 (7,69 per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Gemakkelijk barfen met het prooidierprincipe
Een evenwichtige BARF-voeding bestaat het beste uit de dierlijke bestanddelen spiervlees, orgaanvlees en botten, alsook uit de plantaardige componenten groenten en fruit. Daarom bevat ons kant en klaar menu rund & lam precies deze ingrediënten in een evenwichtige 80:20-verhouding, dat op het prooidierprincipe georiënteerd is. Naast veel vers runderspiervlees bevat het menu alle belangrijke inwendige organen van lam en rund alsook gemalen runderborstbeen als bron van calcium. Verse kropsla, rode bieten en appelen leveren in de eerste plaats belangrijke secundaire plantenstoffen, vezelstoffen en enzymen alsook in de tweede plaats vitaminen en mineralen.

De beste ingrediënten voor een gezonde voeding
Opdat je hond van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien, bevatten onze kant en klaar menu’s uitsluitend verse en hoogwaardige ingrediënten uit Duitsland. De menu’s zijn geschikt voor de dagelijkse voeding en geconcipieerd volgens het prooidierprincipe. Ze bestaan uit 80% dierlijke en 20% plantaardige componenten en het is aangeraden deze enkel aan te vullen met essentiële voedingssupplementen zoals zeewiermeel en omega-3-6-9-olie. Natuurlijk kunnen er al naargelang de behoefte ook verdere ingrediënten aan worden toegevoegd zoals noten, zaden of kruiden.

Samenstelling
35% spiervlees van rund, 5% rundervet*, 16% groene pens van lam, 12% runderborstbeen, 10% salade, 5% rode bieten, 5% appel, 4% lamslever, 4% lamshart, 2% rundernier, 1% lamslong, 1% rundermilt

* komt overeen met ca. 20% vet in het spiervlees

Hoeveelheid voer per dag:
kleine hond: 4% van het lichaamsgewicht
middelgrote hond: 3% van het lichaamsgewicht
grote hond: 2% van het lichaamsgewicht

Deze waarden zijn als richtwaarde te beschouwen en hangen van vele factoren af zoals activiteit, hormonale status en leeftijd van de hond.

Het kant en klaar menu rund & lam kan dagelijks worden gevoerd; het wordt echter het beste aangevuld met essentiële voedingssupplementen zoals zeewiermeel en omega-3-6-9-olie. We raden je aan om dit complete menu om de beurt met een of twee van onze andere kant en klaar menu’s te voeren.

Bij dit product gaat het om een volledig voedermiddel voor honden. We raden je aan de totale hoeveelheid voer over minstens twee porties per dag te verdelen.

Al onze BARF-producten moeten bij -18°C in de diepvriezer worden bewaard en vóór het voeren voor ongeveer 12 uur in de koelkast ontdooien. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Extra informatie
Ja
Analytische bestanddelen
13 %
17 %
1,7 %
0,6 %
68 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF