Kaasstaafje M

De natuurlijke snack van lactosearme koemelk voor een urenlang kauwplezier.

8,69
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

100 % pure natuur
Onze goudgele kaasstaafjes bestaan bijna uitsluitend uit lactosearme koemelk. Gemaakt volgens een eeuwenoud recept uit de Himalaya wordt de melk eerst tot kaas verwerkt die nadien wordt geperst en voor meer dan drie maanden wordt gedroogd. Op deze manier krijgen de kaasstaafjes hun bijzondere smaak en worden tot een langdurige kauwbelevenis voor uw viervoeter.

100 % gezond
Alle kaasstaafjes zijn voor 100 % uit natuurlijke ingrediënten gemaakt. Ze zijn glutenvrij, lactosearm en hebben een hoog proteïne- en calciumgehalte. Het uitvoerige kauwen op de staafjes draagt bovendien bij tot een natuurlijke tandverzorging en versterkt het gebit en het kaakspierstelsel.

Ook gepoft een waar hoogtepunt
Bij het stukbijten van het kaasstaafje kunnen kleinere stukken afbreken die goed stukgebeten zonder problemen kunnen worden verteerd. Moest uw hond toch tot de groep verslinders behoren, wordt er aangeraden om deze stukjes voor ongeveer 45 seconden in de microgolfoven te leggen. De gepofte kaas is nadien duidelijk groter en zachter en kan na het afkoelen zonder risico worden verorberd. 
Natuurlijk kunt u ook het volledige kaasstaafje in de microgolfoven laten poffen. Door het verwarmen ontstaat er een heerlijke kaasgeur die zeker ook kauwluie honden kan betoveren. Zo makkelijk werkt een lekkere en gezonde tandhygiëne!

Inhoud: 1 kaasstaafje (55 - 65 g)

Samenstelling: 99,9 % lactosearme koemelk

Gezien het feit dat het om een natuurproduct gaat, kunnen de analysen aan wisselvalligheden zijn onderworpen.
Bij dit product gaat het om een enkelvoudig voedermiddel voor honden. Voeder dit kauwartikel ter aanvulling van het hoofdvoeder en verminder al naargelang van de behoeften de hoeveelheid van het hoofdvoeder. Niet geschikt als volledig voedermiddel.

Opgelet: Voeder dit kauwartikel nooit zonder toezicht en stel uw viervoeter altijd genoeg water ter beschikking. Geschikt voor honden vanaf zes maanden.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
52,8 %
0,9 %
6 %
10,2 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

MEER DAAROVER
BARF	 Wat is dat?