Mariadistelpoeder

Mariadistel is een van de belangrijkste geneeskrachtige planten ter voorkoming en behandeling van leveraandoeningen.

13,42
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Geneeskrachtige plant met een lange traditie
Al sinds de middeleeuwen wordt de mariadistel voor geneeskundige doeleinden bij mensen gebruikt, sinds enkele jaren wordt hij ook als voedingssupplement bij honden toegepast. Het in de mariadistel aanwezige werkzame-stofcomplex silymarine versterkt, beschermt en ontgift de lever en heeft tegelijkertijd een de bevorderende werking op galstroom en circulatie.

Mariadistel bij leveraandoeningen 
De mariadistel is een van de belangrijkste natuurlijke middelen bij leveraandoeningen: hij heeft een sterk antioxidatieve werking, beschermt de lever tegen cellulaire giffen en ondersteunt tegelijkertijd de regeneratie. Mariadistel kan preventief of ter behandeling van toxische leverschade, chronische leverontstekingen, levercirrose of leververvetting worden gebruikt.

Mariadistel bij hypothyreoïdie en kanker
Naast zijn positieve werking bij leveraandoeningen heeft de mariadistel ook een ondersteunend effect bij nier- en pancreasziekten alsook giardiasis en kanker. Vooral oudere honden alsook honden met stofwisselingsproblemen, overwicht of huidproblemen profiteren van de inhoudsstoffen van de mariadistel.

Voeraanbeveling
Mariadistel kan als kuur maar ook over een langere periode worden gevoerd. Het gelijktijdige gebruik van vitamine-B-complexen en foliumzuur kan de werking van de mariadistel versterken.

Dosering per dag:
Honden tot 10 kg: 0,2 - 0,5 g 
Honden 10 - 20 kg: 0,5 - 1 g
Honden vanaf 20 kg: 1 - 4 g 
Katten: 0,2 g

Bij acute klachten of vergiftigingen kan de hoeveelheid worden verdubbeld. Het wordt aangeraden om de hoeveelheid mariadistel langzaam te verhogen en weer te verlagen.

Bij dit product gaat het om een enkelvoudig voedermiddel voor honden en katten.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
17 %
7 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF