Vis-Rund-Mix (gemalen) – BAF to GO

Onze Vis-Rund-Mix – BAF to GO is super gezond en bijzonder lekker. Een fijngemalen mix die voor een glanzend vel zorgt en een gezonde huid...

4,10 (inf per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Onze Vis-Rund-Mix – BAF to GO is super gezond en bijzonder lekker. Een fijngemalen mix die voor een glanzend vel zorgt en een gezonde huid. Nog een pluspunt: Deze mix is goed voor het hart van uw viervoeter. Dit product is perfect geschikt voor kleine honden en katten. 

Een extra-voordeel: Net zoals al onze andere BAF to GO- producten wordt ook onze Vis-Rund-Mix- BAF to GO tijdens het bereiden langzaam gegaard en houdbaar – compleet zonder toevoegingen, zoals bijvoorbeeld zout. Zo kunt U er zeker van zijn, dat al onze BAF to GO- producten natuurlijk en steriel verpakt zijn. 

Het kookproces als ook de verpakking zijn zo geoptimaliseerd, dat het lageren van deze producten zonder koeling mogelijk gemaakt is. Een vriezer is bij onze BAF to GO – assortiment niet meer nodig – deze producten kunt U bij kamertemperatuur tot wel 2 jaar lang lageren. Direct zonnelicht moet U hierbij vermijden. Na het openen aub in de koelkast bewaren en binnen 2 a 3 dagen voeren Doordat onze BAF to GO – producten geen koeling nodig hebben worden deze door een speciaal ontwikkelde tussenbodem apart gehouden van het vriesvoer in de styroporbox. 

Langzaam gekookt, speciaal verpakt, ook zonder koeling bijzonder lang houdbaar – DAT is BAF to GO! 

Samenstelling:
40% vis
60% rundvlees

Additieven:
Guarpitmeel als natuurlijk verdikkingsmiddel

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
16 %
17 %
1,9 %
64 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF