Kip - Rund KVV-Menu (in Blik)

Lekker en gezond: ons gegaarde kant en klaar menu voor volwassen katten met veel vers kippen- en rundvlees alsook natuurlijke toevoegingen.

3,65 (17,21 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Licht verteerbaar kippen- en rundvlees
Het kant en klaar menu Kip - Rund bestaat uit hoogwaardig kippen- en rundvlees en bevat bijzonder veel licht verteerbare proteïnen. In de energiebehoefte van je kat wordt door het natuurlijke vetgehalte in het vlees voorzien en het bedraagt ongeveer 10%. Als natuurlijke bron van ijzer gebruiken we in dit menu runderbloed. Andere voedingsstoffen kan je kat halen uit bijvoorbeeld eierschalen voor calcium, zalm voor vitamine-D, lever om in de behoefte van vitamine A te voorzien en zeewiermeel voor jodium.

Hoge kwaliteit en lange houdbaarheid
Onze gegaarde complete Fix-BAF®-menu’s zijn een gezond alternatief voor onze rauwe KVV-menu’s. Het natvoer voor katten wordt van dezelfde hoogwaardige grondstoffen gemaakt als onze rauwe menu’s en heeft daarom een gelijkwaardige kwaliteit. Door het duurzame garen in eigen sap worden onze complete natvoermenu’s voor ongeveer 2 jaar zonder koeling houdbaar gemaakt. Zoals de rauwe complete menu’s zijn ook de gegaarde Fix-BAF®-menu’s volledige voedermiddelen.

Natvoer als ideaal BARF-alternatief
Fix-BAF® is ideaal voor katten, die rauw vlees afwijzen of er niet tegen kunnen, maar ook voor huishoudens, die over weinig koel- of diepvriesmogelijkheden beschikken, moeilijkheden in de omgang met rauw vlees hebben of voor een verblijf in een dierenkliniek of kattenpension, als daar het voeren van rauw vlees niet mogelijk is. In alle gevallen is ons Fix-BAF®-natvoer het ideale, gezonde alternatief. En natuurlijk telkens als er waarde wordt gehecht aan een hoogwaardig, evenwichtig en overeenkomstig met de behoeften gesupplementeerd voer.

Voordelen van onze Fix-BAF-menu’s in een oogopslag:
• in eigen sap duurzaam gegaard
• evenwichtig volledig voedermiddel van de hoogste kwaliteit
• toevoeging van voedingsstoffen overeenkomstig met de behoeften, individueel berekend voor elk menu
• houdbaar tot 2 jaar zonder koeling
• vrij van kunstmatige additieven, suiker en graan
• bevat geen minderwaardige dierlijke bijproducten
• geen verwerking van plantaardige ingrediënten behalve belangrijke voedingsvezels

Dit product wordt in samenwerking met onze diergeneeskundige Petra von Quillfeldt ontwikkeld. Hier vind je meer informatie over onze Fix-BAF®-producten en de gebruikte supplementen.

Samenstelling:
40,0% kippenvlees
20,0% rundernek
10,0% kippenharten
10,0% kippenmagen
2,5% runderlever
4,0% zalm
5,3% runderbloed
2,0% kippenvet
5,0% wortels alsook

< 2% supplementen: eierschaal, zeewiermeel, steenzout, taurine, dicalciumfosfaat, foliumzuur, vitaminen B1, B2, B5, B6, vitamine E, zalmolie en vitamine B7

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

MEER DAAROVER
BARF	 Wat is dat?