Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

20 Producten

Voedingssupplementen

Een goed uitgebalanceerde voeding voor katten is belangrijk om de beste maaltijd voor te schotelen. Vriesvoer biedt twee mogelijkheden aan om je kat het beste eten voor te schotelen. Onze kant & klaar vers vlees produkten voor katten zijn optimaal samengestelde komplete maaltijden, die alles beinhouden wat een kat nodig heeft. Je hoeft verder geen extra supplementen toe te voegen, want dat hebben wij al voor je gedaan. Meer flexibiliteit heb je met onze Barf-Produkten voor katten.  Hier koop je het vlees waar je kat het meeste van houdt, en maakt daarvan dan zelf een komplete maaltijd door het toevoegen van voedingssupplementen. Hoe dat precies gaat kun je hier lezen.

Voedingssupplementen voor katten bestelt u hier eenvoudig online. Bekijk de producten die een extra natuurlijke toevoeging zijn. Boordevol natuurlijke vitamine’s, mineralen, proteïnen, vetzuren en ijzers. Deze kattenvoedingssupplementen zijn puur natuur!

Omdat de doorsnee maaltijden doorgaans onvoldoende vitamines en mineralen bevatten, is het aan te bevelen voedingssupplementen voor katten te bestellen. Alle producten van Vriesvoer.nl bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of overige toevoegingen en zijn daarom 100% natuurlijk en gezond! Kies voor extra weerstand en de ontstekingsremmende werking van de voedingssupplementen.