Natvoerpakket - Groot

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2064-thickbox/natvoerpakket-groot.jpg
  • inclusief verzendkosten
  • duurzaam gegaard
  • zonder koeling houdbaar
  • perfect als voorraad
182,04 187,21
Incl. btw, en verzending gratis.
Dit product is niet meer op voorraad

Grote keuze voor lekkere maaltijden
Ons grote natvoerpakket bevat acht verschillende soorten van ons hoogwaardige BAF to GO-natvoer dat duurzaam gegaard wordt en daarom rijk aan vitaminen, mineralen en andere voedingstoffen is. In het pakket bevinden zich lekkere natvoersamenstellingen met rund, vis, lam en kip – er wordt dus voor voldoende afwisseling in de voerbak van je hond gezorgd.

Ons BAF to GO wordt duurzaam gegaard
Zoals al onze BAF to Go-producten worden ook de producten in dit pakket tijdens een speciaal productieproces duurzaam gegaard en zo houdbaar gemaakt. Door de speciale methode van garen is het niet nodig om additieven aan ons natvoer toe te voegen. Je mag dus zeker zijn dat alle BAF to GO-producten ongedenatureerd en tegelijkertijd steriel verpakt zijn.

Ook zonder koeling houdbaar
Zowel het proces van productie als van verpakking werden zo geoptimaliseerd dat een bewaring zonder bijzondere koeling mogelijk is. De producten kunnen bij kamertemperatuur tot 2 jaar bewaard worden, ze moeten na het openen wel in de koelkast worden bewaard en binnen 2 – 3 dagen worden gevoerd. Vermijd steeds direct zonlicht

Duurzaam gegaard, in handige blikken verpakt en ook zonder koeling lang houdbaar – dat is ons BAF to GO. Het is het ideale alternatief voor rauwe voeding: perfect voor het dagelijkse leven, maar ook voor reizen en uitstapjes.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja