Paard - Rund KVV-Menu (in Blik)

Het gegaarde kant en klaar menu Paard - Rund is een hartige smulpartij voor volwassen katten: de vleesbrokjes nodigen uit tot kauwen en genieten

3,10 (17,21 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Natuurlijke ingrediënten voor een maximale gezondheid
Ons gegaarde kant en klaar menu Paard - Rund is een hartige smulpartij voor evenwichtige maaltijden. Sappige vleesbrokken van rund en paard zetten je kat aan tot kauwen en zorgen zo voor een natuurlijke tandreiniging. Andere ingrediënten zoals runderbloed, lever en zalm alsook zeewiermeel, steenzout en taurine zorgen ervoor dat je kat van alle nodige voedingsstoffen wordt voorzien.

Licht verteerbaar en bijzonder lekker
Het paardenvlees in dit KVV-Menu voor katten is bijzonder licht verteerbaar. Een natuurlijk vetgehalte – zowel in het paarden- als ook in het rundvlees – dient als bron van belangrijke vet- en aminozuren voor je kat. In de behoefte aan vitamine D wordt met verse zalm voorzien; je kat krijgt voedingsvezels in de vorm van rauwe geraspte wortels, die een goede spijsvertering garanderen.

Hoge kwaliteit en lange houdbaarheid
Onze gegaarde kant en klaar Fix-BAF®-menu’s zijn een gezond alternatief voor onze rauwe Fix-BARF®-menu’s. Het natvoer voor katten wordt van dezelfde hoogwaardige grondstoffen gemaakt als onze rauwe menu’s en heeft daarom een gelijkwaardige kwaliteit. Door het duurzame garen in eigen sap worden onze complete natvoermenu’s voor ongeveer 2 jaar zonder koeling houdbaar gemaakt. Zoals de rauwe complete menu’s zijn ook de gegaarde Fix-BAF®-menu’s volledige voedermiddelen.

Natvoer als ideaal BARF-alternatief
Fix-BAF® is ideaal voor katten, die rauw vlees afwijzen of er niet tegen kunnen, maar ook voor huishoudens, die over weinig koel- of diepvriesmogelijkheden beschikken, moeilijkheden in de omgang met rauw vlees hebben of voor een verblijf in een dierenkliniek of kattenpension, als daar het voeren van rauw vlees niet mogelijk is. In alle gevallen is ons Fix-BAF®-natvoer het ideale, gezonde alternatief. En natuurlijk telkens als er waarde wordt gehecht aan een hoogwaardig, evenwichtig en overeenkomstig met de behoeften gesupplementeerd voer.

Voordelen van onze Fix-BAF-menu’s in een oogopslag:
• in eigen sap duurzaam gegaard
• evenwichtig volledig voedermiddel van de hoogste kwaliteit
• toevoeging van voedingsstoffen overeenkomstig met de behoeften, individueel berekend voor elk menu
• houdbaar tot 2 jaar zonder koeling
• vrij van kunstmatige additieven, suiker en graan
• bevat geen minderwaardige dierlijke bijproducten
• geen verwerking van plantaardige ingrediënten behalve belangrijke voedingsvezels

Dit product wordt in samenwerking met onze diergeneeskundige Petra von Quillfeldt ontwikkeld. Hier vind je meer informatie over onze Fix-BAF®-producten en de gebruikte supplementen.

Samenstelling:
36,6% rundernek
33,3% paardenvlees
10,0% runderhart
6,0% rundervet
2,7% runderlever
2,7% runderbloed
1,5% zalm
5,0% wortels alsook

< 2,0% supplementen: eierschaal, zeewiermeel, steenzout, taurine, dicalciumfosfaat, foliumzuur, vitaminen B1, B2, B5, B6 vitamine E en zalmolie, vitamine B9 en B7

Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF