Biergist

Voor natuurlijk gezonde dieren, vitale huid, glanzende vacht en ter bescherming tegen parasieten.

15,19€* (75,95 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Bijzonder rijk aan belangrijke ingrediënten
Biergist wordt als afvalproduct bij de bierproductie gewonnen, maar bevat natuurlijk geen alcohol. Het zogenaamde bierslijk waarvan uiteindelijk het biergistpoeder wordt gemaakt, is een mengsel uit water, hop en gerst. De biergist is bijzonder rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine B, selenium, ijzer, zink, natrium, magnesium, aminozuren en vitamine E.

Een natuurlijk huismiddel tegen veel klachten
Biergist heeft een multifunctionele werking en kan bij veel klachten worden ingezet: huid- en vachtproblemen, psoriasis, uitslag, eczeem, diabetes, maag-darmproblemen en leverproblemen, maar ook ter ondersteuning van de spieren en organen, de regulatie van de schildklierfuntie en hoge bloeddruk alsook ter versterking van het zenuwen- en immuunsysteem. Biergist is een echte alleskunner die zelfs tegen parasieten en teken kan helpen.

Geen bekende bijwerkingen
Een ander positief punt bij de biergist: er zijn geen bekende bijwerkingen. Alleen heel gevoelige honden en katten kunnen er aanvankelijk met winderigheid of lichte diarree op reageren. Omdat biergist echter een klein aandeel fosfor bevat dat bij overmatige toediening de calcium-fosfor-verhouding in het lichaam van de hond kan ontregelen, moet de voederaanbeveling altijd worden nagekomen.

Samenstelling:
100 % biergist, gedroogd en gemalen

Voederaanbeveling per dag:
Katten en honden tot en met 5 kg: 1 g
Honden vanaf 5 kg tot en met 30 kg: 2 g
Honden boven de 30 kg: 3 g

Gezien het feit dat het om een natuurproduct gaat, kunnen de analysen aan wisselvalligheden onderworpen zijn. Enkelvoudig voedermiddel voor honden en katten. Gewoon onder het andere voeder mengen.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
44 %
2,1 %
8,9 %
1,8 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF