VRIESVOER STELT ZICH VOOR

Sinds meer dan 15 jaar produceren wij van Vriesvoer met veel liefde en passie hoogwaardige dierenvoeding in onze eigen productie. Ons doel daarachter is: de gezonde en op het dier afgestemde voeding van honden en katten.

Hoe alles begon
Het nastreven van dit doel begon in 2004 met de oprichting van de K&K Petfood GmbH en in november 2012 werd er uiteindelijk duidelijk vaart achter gezet door de introductie van het eigen merk Frostfutter Perleberg. Sindsdien produceren wij in Perleberg onder naleving van de strengste EU-normen hoogwaardig BARF-vlees, gedroogde kauwartikelen en duurzaam gegaard premium natvoer. Als gecertificeerd bedrijf zien wij hierbij volledig af van schadelijke additieven zoals smaakversterkers alsook kleurstoffen en conserveermiddelen en zorgen op een verantwoordelijke manier voor een bijzonder duurzame en voedingsstoffen behoudende productie.

Hoogwaardig vlees uit Duitsland
Bij ons staat kwaliteit voorop, want wij hechten veel waarde aan een goede dierhouderij en de herkomst van onze dieren. Het vlees voor ons BARF-voer is afkomstig uit een vervaardiging, die oorspronkelijk voor de menselijke consumptie is bedoeld. Er kan hier dus geen sprake zijn van slachtafval. We betrekken onze runderen van EU-gecontroleerde en QS-gecertificeerde boerderijen in Brandenburg en Mecklenburg-Voor-Pommeren. De kalkoenen, kippen, eenden en lammeren komen uit Nedersaksen, de vis uit Bremen. Op deze manier garanderen we korte transportwegen en ondersteunen we de lokale bedrijven. Al de boerderijen en fokkerijen zijn bij ons persoonlijk bekend en garanderen een diervriendelijke veehouderij. We bieden zelfs enkele producten in gecertificeerde BIO-kwaliteit aan.

Eigen productie voor absolute versheid
Al onze BARF-producten worden in onze eigen productie dagvers vervaardigd. Als enige BARF-producent hebben wij een eigen runderslachterij op ons bedrijfsterrein. Zo kunnen we een bijzonder snelle verwerking van het vlees en 100% versheid garanderen. De verschillende productie-installaties zijn technisch op de nieuwste stand en maken voor ons een snelle en vooral hygiënisch onberispelijke productie en verpakking van onze hoogwaardige producten mogelijk. Alle gebruikte grondstoffen worden door ons met de grootste zorgvuldigheid verwerkt en constant gecontroleerd. De gehele productie staat onder regelmatige diergeneeskundige controle. Als zogenoemde distributeur zijn we bovendien onderworpen aan de officiële controle op voedermiddelen.

Bij ons komt alles uit één hand
Door onze eigen productie kunnen we de verwerking, verpakking, opslag en de verzending van onze hoogwaardige BARF-artikelen vanuit een centrale plaats coördineren. Zo kunnen wij vanaf de eerste stap in de verwerking een hoge kwaliteit en de hoogste hygiënestandaarden waarborgen. Een grote voedingsstofdichtheid in ons voer is door het uitgekiende logistieke systeem met extreem korte wegen en een heel snelle verwerking van de grondstoffen gegarandeerd. Totdat je bestelling in onze geïsoleerde piepschuimen boxen met de typische blauwe Vriesvoer-omdoos op weg naar jou wordt gebracht, worden de producten in onze grote koelhuizen bij -18°C duurzaam bewaard.

Vriesvoer: gezond en op het dier afgestemd
In onze webwinkel vind je alles wat je voor een gezonde en op het dier afgestemde BARF-voeding van je viervoeter nodig hebt: naast vele vleesvariaties vind je er ook groente-fruit-vlokken en natuurlijke voedingssupplementen alsook ons premium natvoer. Door een evenwichtige en gevarieerde voeding kun je je hond of je kat van alle belangrijke voedingsstoffen voorzien. Kunstmatige additieven zoals smaakversterkers alsook kleurstoffen en conserveermiddelen zijn overbodig en hebben daarom natuurlijk ook geen plaats in ons voer. Veeleer letten wij erop dat alleen maar hoogwaardige grondstoffen worden verwerkt, die je viervoeter in het kader van een gezonde voeding nodig heeft. Onze BARF kant en klaar KVV menu's worden daarom in samenwerking met onze BARF-adviseurs ontwikkeld. De voeding van je pluizenbol willen we namelijk niet aan het toeval overlaten, maar liever aan de professionals!

Ons team doet alles voor jou
Ons team bestaat uit meer dan 100 medewerkers, die elke dag opnieuw hun best doen. Regelmatige bijscholingen, een maximum aan vakkennis en ervaring alsook extreem hoge kwaliteits- en veiligheidseisen zorgen voor dat, wat de klanten zo aan Vriesvoer waarderen: hoogwaardige producten, de beste service en een vlotte orderafhandeling. Daarom zijn we er ook constant mee bezig ons assortiment uit te breiden en zo op alle wensen en suggesties in te gaan. Bij vragen over onze producten of het thema BARF over het algemeen staan onze klantendienst en onze BARF-adviseurs je te allen tijde met raad en daad bij.