Leverings- en verzendmodliteiten

Verzendvoorwaarden Hemelvaartsdag

Let alsjeblieft op onze verzendvoorwaarden voor Hemelvaartsdag:

   • Verzending slechts op maandag 10/05 onder onze gewone verzendvoorwaarden.
   • Dinsdag 11/05 geen verzending
   • Eerstvolgende verzending weer op 17/05/2021

Vanaf maandag 17/05/2021 worden alle bestellingen in chronologische volgorde onder onze gewone verzendvoorwaarden verzonden.

De ervaring heeft geleerd dat het voor en na de feestdagen tot flinke vertragingen bij de verzending en bij de bezorging kan komen. Wij vragen jou om dit bij je bestelling en bevoorrading in te plannen!

Bedankt voor je begrip.

Zodra uw bestelling door onze medewerkers in ons verzendingscentrum verpakt is, kan deze niet meer geannuleerd worden of veranderd worden (bijv. een ander leveradres, ordergrootte, geselecteerde items). U krijgt van ons een Email wanneer de bestelling verzonden wordt, zorg ervoor dat U deze bestelling ook in ontvangst kan nemen, of zorg ervoor dat U de desbetreffende koerierdienst een machtiging geeft dat ze het voor de deur mogen deponeren of bij de buren af mogen leveren.

Voor het in ontvangst nemen of een machtiging aan de koerierdienst af te geven bent U zelf verantwoordelijk. Nog de koerierdienst, nog wij als verzender kunnen niet aansprakelijk worden gesteld als U niet thuis bent, of geen machtiging heeft afgegeven dat uw pakket ergens neergezet mag worden. Het is ook erg belangrijk dat het afleveradres altijd goed bereikbaar is voor de koerierdienst. Zodra het pakket op het afleveradres is geleverd of bijv. bij de buren zijn wij van Vriesvoer.nl of ook de koerierdienst (UPS, DPD) niet meer aansprakelijk.

Als U de levering niet persoonlijk kunt aannemen, en ook niet de bovenstaande overeenkomsten met de koerierdienst heeft gemaakt, wordt uw bestelling naar een pick-up station gebracht. De DPD en de UPS doen nog een andere bezorgpoging op de volgende dag, U bent dan ook verplicht dit pakket te accepteren of dit op te halen bij de desbetreffende pick-up station, voor het ophalen heeft U uw ID kaart nodig of de kaart van de koerierdienst.

LET OP: als U weigert uw zending te accepteren, zal deze volledig verloren zijn. U bent dan ook niet vrijgesteld van betaling.

Leveringsvoorwaarden diepvriesproducten:
Onze diepgevroren BARF- en vriesvoerproducten worden in een koude-isolerende thermobox met een omdoos geleverd. Hierdoor is de naleving van de koudeketen voor minstens 72 uur gewaarborgd. Mocht het toch voorkomen dat de producten gedeeltelijk of volledig ontdooid bij jou aankomen, is dit in principe geen kwaliteitsverlies of aanleiding tot klacht.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van de gewenste vervoerder, de verzendwijze (standaard of express) en het gewicht van de zending. De kosten hangen ook af van het feit of de zending binnen Duitsland of in andere Europese landen wordt gemaakt. Raadpleeg de respectieve tabellen voor details en verdere details van verzending – klik op het gewenste land.

>>> Verzenden naar Nederland, Luxemburg, België
>>> Verzenden naar Frankrijk

Verpakingskosten
Omdat onze producten met bijzondere zorg en stabiliteit zijn verpakt, zijn er extra verpakkingskosten van 1,- €. Voor bevroren en gekoelde producten, evenals voor alle producten uit ons BAF to GO- assortiment, komen er nog verdere kosten van 3.- € voor de styroporbox (ook nog incl. droogijs) Per 26 kg kartons met goederen wordt, naast de verzendkosten, maximaal 4.- € in rekening gebracht voor de verpakking, ongeacht het land van bestemming.

Verzendmethoden
Onze partnerbedrijven UPS en DPD zorgen er met hun bekwame team nauwgezet voor dat onze pakketten veilig en intact aankomen. Houd er rekening mee: de verzending van uw goederen kan met een paar dagen worden vertraagd, als tussen de bestelling en de levering zondagen en feestdagen of bijvoorbeeld één van onze bedrijfsvakanties. Over het algemeen kunt U kiezen tussen standaard- expresslevering.

Verzending

Bij verzending door UPS en DPD verlaten de goederen ons depot op maandag, dinsdag en woensdag. Bestelde goederen worden meestal verzonden na ontvangst van de betaling tot 7:00 uur op dezelfde dag.

Veiligheid en Milieuvriendelijk

Wij garanderen een perfect functionerende koelketen, als de bestelhoeveelheid van de betreffende waren optimaal aansluit bij onze verpakkingseenheden. Hoe beter de dozen gevuld zijn, des te gemakkelijker is het om de gewenste koeling te realiseren. Bij dozen tot 12 kg is de koelketen bij een warengewicht vanaf 7 kg gegarandeerd, bij dozen tot 26 kg bij een warengewicht vanaf 20 kg.

Verzenden naar
Nederland, Luxemburg, België

Verzenddagen:
DPD Express (Garantiepaket): Verzenden wij op Maandag, Dinsdag en Woensdag 

Weight of goods DPD Express (Garantiepaket)
  1–2 Werkdagen
pro 26 kg 18,30 €


Verzenden naar Frankrijk

Verzenddagen:
UPS Standaard (Transborder): Verzenden wij op Maandag en Dinsdag 

Weight of goods UPS Standaard (Transborder)
  1-2 Werkdagen
pro 26 kg 16,00 €

5 % waardebon bij aanmelding voor de nieuwsbrief


Starthulp voor een begin met BARF

U wilt in de toekomst Uw trouw viervoeter volgens de BARF-methode voeden, maar U weet niet precies hoe?? meer...

Nieuw, onze Barfcalculator

Zo berekent u makkelijk de verhoudingen en de wekelijkse hoeveelheden die uw hond nodig heeft! meer...

Veelgestelde vragen

Wenst u nadere informatie over de - op de diersoort afgestemde - voeding van honden of katten? meer...


Wij zijn op Facebook te vinden
Bekijk onze Facebook pagina. meer...