Rundvlees assortiment

  • Evenwichtige vleesmix
  • Met veel vers spiervlees
  • Belangrijk orgaanvlees en botten
6,09€* (6,09 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Een evenwichtige mix van rund
Onze complete mix van rund bestaat uit alle belangrijke dierlijke componenten in een evenwichtige verhouding. Naast veel vers spiervlees bevat die ook pens, botten en al het belangrijke orgaanvlees in de juiste verdeling. Het gemalen runderborstbeen levert o.a. essentieel calcium, in de verschillende inwendige organen zitten er belangrijke voedingsstoffen, die zo in geen andere component voorkomen en de groene pens voorziet je hond van belangrijke voorverteerde plantenvezels.

De ideale BARF-basis
De complete mix van rund is de ideale basis voor een evenwichtige BARF-voeding en kan 80% van het dagelijkse voerrantsoen uitmaken. Aangevuld met groenten, fruit en essentiële voedingssupplementen zoals omega-3-6-9-olie, zeewiermeel en de gewenste portie vet kun je zo heel gemakkelijk individuele en in de behoefte voorziende BARF-maaltijden voor je viervoeter creëren. De mix is ideaal voor BARF-nieuwelingen, maar ook ideaal voor reizen of als het gewoon eens snel moet gaan. Alle aanwezige componenten zijn gemalen en daarom ook voor puppy’s en senioren goed te verteren.

Samenstelling:
50% runderspiervlees
20% groene pens van rund
15% runderborstbeen
5% runderlever
5% runderhart
2% rundernier
2% runderlong
1% rundermilt

Het vetgehalte van het gebruikte spiervlees ligt in deze mix bij ca. 8%.

Voeraanbeveling
Voor een evenwichtige BARF-voeding van volwassen honden raden we jou aan het voer uit 80% dierlijke en 20% plantaardige bestanddelen samen te stellen. Deze mix kan dus 80% van de dagelijkse hoeveelheid voer uitmaken. Het plantaardige aandeel moet zelf worden toegevoegd en uit 75% groenten en 25% fruit bestaan.

Voor de precieze berekening van het BARF-rantsoen van jouw hond kun je onze gratis BARF-calculator gebruiken. Voer er de gegevens van jouw hond in en krijg in een mum van tijd de uitslagen voor evenwichtige dag- of weekrantsoenen.

We raden je aan de totale hoeveelheid voer op minstens twee porties per dag te verdelen en met essentiële voedingssupplementen zoals oliën en zeewiermeel te vervolledigen.

Al onze BARF-producten moeten bij -18°C in de diepvriezer worden bewaard en voor het voeren voor ongeveer 12 uur in de koelkast ontdooien. Het vlees op kamertemperatuur serveren.

Bij dit product gaat het om een aanvullend voedermiddel voor honden en katten.

Extra informatie
Ja
Analytische bestanddelen
19 %
16 %
3,1 %
0,7 %
62 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF