Het grote kauwartikelenpakket

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/2049-thickbox/het-grote-kauwartikelenpakket.jpg
  • inclusief verzendkosten
  • gevarieerde keuze aan knabbels
  • met rund, kip, eend en vis
  • doet alle hondenharten feller kloppen
124,99 152,98
Incl. btw, en verzending gratis.
- +

Natuurlijke kauwartikelen van rund
Het grote kauwartikelenpakket bevat een selectie aan heel fijne kauwartikelen van rund zoals ons populaire runderoor met vacht dat een rijkelijk kauwgenot garandeert en tegelijkertijd tot de natuurlijke reiniging van het maag-darmkanaal bijdraagt. De runderlong en de vleesreepjes van rund kunnen fijngemaakt ideaal als trainingsbeloningsbrokje worden gebruikt en de boekmaag, runderpens en het gedroogde vlees zijn perfect voor de kleine beloning tussendoor. Bijzonder lekker zijn de patty’s en energy chips van rund die zoals alle andere kauwartikelen een gezonde bezigheid bieden und tot de natuurlijke tandverzorging bijdragen.

Kleine lekkernijen van gevogelte & vis
Naast de lekkernijen van rund bevat het grote kauwartikelenpakket ook kleine snacks van gevogelte zoals de gedroogde eendenhalzen en de vleesreepjes van kip. Kipflets bieden al naargelang de grootte van de hond een lang en heel lekker genot en ook de gedroogde haringen staan bij de meeste honden als beloningsbrokje hoog op het lijstje. Ze zijn bijzonder rijk aan waardevolle omega-3-vetzuren, vitaminen, fluoride en seleen.

Varkensspecialiteiten
Gezonde knabbelsnack: varkenspoten zijn het onderste gedeelte van het been van een varken. Omdat ze van nature heel hard zijn, bieden ze je beschermeling een bijzonder lang knabbelplezier. Dit product is voor 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen zoals conserveermiddelen, aroma- of kleurstoffen. Pluspunt: varkenspoten voorzien je beschermeling van een flinke portie calcium en hebben een verzorgend effect op de tanden.

Duurzaam gedroogd, bijzonder lekker
Al onze kauwartikelen worden duurzaam en gegarandeerd zonder additieven van hoogwaardige grondstoffen uit Duitsland gemaakt. Ze zijn een welkome afwisseling op het menu voor honden en katten en dragen bij tot een duurzame verzorging van het gebit en tot een natuurlijke bezigheid van uw viervoeter. Natuurlijke kauwartikelen zouden in het kader van de BARF-voeding regelmatig moeten worden gevoederd.

Let op! Als U bij een pakket extra artikelen besteld (losse bestelling) worden voor deze artikelen extra Verzend- en verpakkingskosten gerekend.

Extra informatie
Ja
Ja
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?