Kip-rund-mix

Kip-rund-mix is een mooi traditioneel product, het is een mix van 50% kip en 50% rundvlees...

5,69 (5,69 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Rundvlees als leverancier van voedingsstoffen
Rundvlees behoort tot de gangbaarste vleessoorten bij het barfen. Het is rijk aan voedingsstoffen en levert door zijn nogal hoog vetgehalte belangrijke calorieën. Zowel het rundvlees als ook het kippenkarkas worden fijn gehakt, daarom is de kip-rund-mix ideaal voor puppy’s, senioren of kauwluie honden, maar het is natuurlijk geschikt voor elke huisdier.

Kippenkarkas voor de calciumvoorziening
Kippenkarkassen zijn niet alleen lekker, maar omwille van hun hoge calciumgehalte ook een belangrijke leverancier van voedingsstoffen. De karkassen worden volledig met kraakbeen en vleesresten fijn gemalen en moeten uitsluitend rauw worden gevoederd, omdat de aanwezige botten bij het verwarmen splinterig worden.

Een exclusieve mix van rund en kip
Onze diepvriesvoervariaties van rund en kip bestaan voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen afkomstig uit Duitsland die in onze eigen productie dagvers worden verwerkt, verpakt en verstuurd. Omdat alle runderen van de weideveehouderij afkomstig zijn, is het vlees bijzonder rijk aan belangrijke voedingsstoffen en in combinatie met het kippenkarkas gegarandeerd een gezonde en lekkere BARF-maaltijd.

Samenstelling:
50 % kippenkarkas
50 % rundvlees

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
15 %
24 %
3,7 %
60 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?