Pens-uier-mix

Dit product bestaat uit 60% pens en 40% uier van het rund. Het is optimaal geschikt voor honden met verhoogde...

3,99€* (3,99 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

Dit product bestaat uit 60% pens en 40% uier van het rund. Het is optimaal geschikt voor honden met verhoogde energiebehoefte, omdat het zich onderscheidt door een relatief hoge vetwaarde. Tegelijkertijd dient het als leverancier voor belangrijke bacteriën, vitamines en calcium.

Door de grof gemalen samenstelling is de mix zeer geschikt voor het voeren van honden en zijn de bestanddelen nog goed te herkennen. Bij Vriesvoer.nl bent u aan het juiste adres voor onder andere orgaanvlees, zoals bijvoorbeeld uier, long en nier. Perfect vers vlees voor de hond / kat!

Let op: dit is enkelvoudige voeding.
Wij adviseren dit product uitsluitend rauw te voeren.

Aanvullende details/samenstelling:
60% pens
40% uier

Opmerking: K&K petfood (Vriesvoer) betrekt haar grondstoffen, zoals “groene pens“ van haar eigen slachthuis in Perleberg.

De runderen die hier geslacht worden (slachtdieren/koeien) hebben overwegend in de wei gegraasd. Gedurende de weidegang kunnen tijdens het grazen verschillende voorwerpen opgenomen worden. b.v. steentjes, metaaldeeltjes, glas, plastic enz. Deze kunnen in de maag blijven hangen.

De Groene Pens, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “Groene Pens” zo graag eten.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderen. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN, GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
15 %
13 %
75 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF