Rund Power-mix

Ons populaire product "Power-mix" bestaat uit 50% grof gemalen pens en uit 50% gemalen runderhalsvlees...

6,19€* (6,18 * per kg)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

De gezonde energieleverancier voor elke viervoeter
Onze power-mix van rund bestaat voor 50 % uit grof gemalen groene pens en voor 50 % uit gemalen rundernekvlees. De gezonde vleesmengeling is rijk aan natuurlijke vitaminen en gezonde bacteriën en levert omwille van het hoge vetgehalte extra energie. Omdat de meeste honden de verleidelijke geur van de pens niet kunnen weerstaan, is onze power-mix een echte lekkernij.

Groene pens is bijzonder rijk aan voedingsstoffen
De groene pens van rund bevat waardevolle voedingsstoffen zoals proteïnen, voedingsvezels en mineralen. Naast calcium en kalium hoort ook magnesium bij de belangrijkste mineralen in de pens. Bovendien bevat de groene pens waardevolle voorverteerde plantenvezels die tot de reiniging van het maag-darmkanaal van uw hond bijdragen en voor een echt kauwplezier zorgen. De groene pens van rund kan dus op een natuurlijke manier de stofwisseling en de opbouw van de botten van uw hond ondersteunen en een positief effect op de darmflora en het immuunsysteem hebben

Samenstelling:
50 % rundernekvlees
50 % groene pens van rund

Opmerking: de K&K Petfood GmbH neemt haar grondstoffen – en zo ook de groene pens– van het eigen slachtbedrijf in Perleberg af. De hier geslachte runderen zijn voor het merendeel afkomstig van de weideveehouderij. In de weide kunnen de dieren bij het grazen eventueel ook verschillende voorwerpen zoals stenen, metaal, glas, plastic enz. opnemen die op een later tijdstip in de magen van het rund geraken.

De groene pens is een natuurzuiver product dat bij ons in de productie niet wordt gewassen, maar slechts grof wordt uitgeschud. Op deze manier blijven alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen alsook plantaardige vezelstoffen bewaard. De groene pens is zo bijzonder voedzaam en lekker. Ondanks strenge kwaliteitscontroles en grote zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat niet alle vreemde voorwerpen uit de groene pens worden verwijderd. Wij raden u daarom aan om het product voor het voederen altijd op vreemde voorwerpen te controleren – want de gezondheid van uw viervoeter ligt ons na aan het hart!

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
11 %
18 %
0,9 %
66 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF