Boekmaag

De boekmaag is na de pens en de netmaag de 3de voormaag van de herkauwers. Het slijmvlies is in "blaadjes" ...

3,39 (3,39 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

De boekmaag is na de pens en de netmaag de 3de voormaag van de herkauwers. Het slijmvlies is in "blaadjes" opgewelfd, die zuiver mechanisch de vloeistof uit de voerbrij persen, daarom heeft het een relatief stevige dichtheid. De voerresten zijn hier nog fijner ontleed dan in de pens. De boekmaag wordt slechts grof uitgeschud, niet gewassen, zodat de waardevolle resten voer met inbegrip van vitamines, mineralen en bacteriën ten goede komen aan de hond.

Omdat onze runderen afkomstig zijn uit de directe omgeving - uit het agrarische Mecklenburg-Vorpommern -, worden er alleen magen van weidedieren (dus van correct gehouden runderen) verwerkt. Door de geringe aanwezigheid van vet is de boekmaag geschikt voor honden die in gewicht moeten afnemen.

Let op: de boekmaag wordt tijdens de productie alleen uitgeschud.
Let op: dit is enkelvoudige voeding. 

Opmerking: K&K petfood (Vriesvoer) betrekt haar grondstoffen, zoals “Boekmaag“ van haar eigen slachthuis in Perleberg.

De runderen die hier geslacht worden (slachtdieren/koeien) hebben overwegend in de wei gegraasd. Gedurende de weidegang kunnen tijdens het grazen verschillende voorwerpen opgenomen worden. b.v. steentjes, metaaldeeltjes, glas, plastic enz. Deze kunnen in de maag blijven hangen.

De Boekmaag, is een van de vier magen van het rund, het zuivere natuurproduct “Groene pens” wordt in de productie NIET gewassen, maar alleen grof uitgeschud. Daardoor blijven alle plantaardige vezels, belangrijke voedingsstoffen, vitamines en in het bijzonder flora en fauna van dit product bewaard. Dit is onder meer de reden waarom honden “Boekmaag” zo graag eten.

Ondanks de strenge kwaliteitscontrole en grote zorgvuldigheid kunnen wij alle fragmenten niet verwijderen. DAAROM ADVISEREN WIJ VOOR HET VOEREN, GOED TE CONTROLEREN, de gezondheid van uw huisdier is ons immers zeer dierbaar.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
12 %
5 %
2,1 %
81 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?