Barf KVV Paard-Aardappel extra 1000 gr.

Het perfecte menu voor gevoelige hondenmagen:Barf KVV Paard-Aardappel extra 1000 gr...

8,39 (7,89 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Menu paard met zoete aardappelen – ideaal voor allergische dieren
Het perfecte menu voor gevoelige hondenmagen: Barf KVV Paard-Aardappel extra 1000 gr. bevat vetarm paardenspiervlees uit Duitsland en voedzame zoete aardappelen. Het grof gemalen paardenvlees is rijk aan vitaminen en essentiële aminozuren, de zoete aardappel met zijn hoge energie-, calcium- en vitaminegehalte is een lekkere bron van voedingsvezels en koolhydraten. Beide bestanddelen zijn uitstekend geschikt voor allergische dieren.

Hoogwaardige supplementen voor een evenwichtige maaltijd
Energieboost voor gezonde huid en glanzende vacht: onze hoogwaardige lijnzaad- en visolie voorzien uw viervoeter van de essentiële omega-3- en -6-vetzuren. Het toegevoegde zeezout voorziet bovendien in de behoefte aan natrium; zeewiermeel dient om in de dagelijkse behoefte aan jodium te voorzien. Een fijne mengeling van verschillende kleingesneden kruiden zoals fenegriekzaad, tijm, zoethoutwortel, smalle weegbree en witte waterkers ondersteunen de gezondheid van uw hond. De toevoeging van calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesium, sporenelementen zoals mangaan, zink en seleen alsook belangrijke vitaminen ronden het menu af.

Belangrijke informatie: in de menu’s worden geen botten verwerkt, in plaats daarvan levert onze BARF-PERLE-MineralVitPoeder belangrijke mineralen en vitaminen zoals calcium en magnesium.Samenstelling
58,2% paardenvlees
38,8% zoete aardappelen
> Barf-Perle-Olie 1
> Barf-Perle-MineraalVit-Poeder
> zeewiermeel en kruidenVoederaanbeveling
Bij dit product gaat het om een volledig diervoeder van paardenvlees. Gelieve het menu zachtjes te laten ontdooien en bij het bereiken van de kamertemperatuur te voeren.
730 g voorziet in de behoefte van een 35 kg zware hond. Dit geldt als richtwaarde. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens afwijken.

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
11,1 %
6,5 %
1,38 %
1 %
73,5 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten