B.A.R.F. PERLE - OLIE 1

Onze eerste, volgens eigen veterinair recept samengestelde olie bevat lijnzaadolie, visolie en druivenpitolie en bevat zodoende ...

19,49 (38,98 per l)
*Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Prachtige compositie
Onze BARF Pearl Oil 1 bevat een evenwichtige samenstelling van lijnzaadolie, visolie en druivenpitolie. Het biedt dus zowel plantaardige als dierlijke vetten voor de voeding van uw viervoeter. Het is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, die essentieel zijn voor de stofwisseling van honden en katten, d.w.z. dat zij via de voeding moeten worden toegediend. Zij zijn belangrijk bij de vorming van celmembranen en voor huid en haar. Essentiële vetzuren optimaliseren de zuurstoftoevoer naar de cellen en hebben een ontstekingsremmend effect.

Beschermt huid en vacht
Omega-3-vetzuren helpen bij de instandhouding en de opbouw van cellen, waaronder huid- en haarcellen. Door uw huisdier onze BARF Pearl Oil 1 te voeren, kunt u het uiterlijk van zijn vacht positief beïnvloeden en het extra ondersteuning geven tijdens de vachtwissel.

SAMENSTELLING
Lijnzaadolie, visolie, druivenpitolie, propyleenglycol

VOEDINGSADVIES
Voedingsadvies per dag:
Katten en kleine honden tot 10 kg: 1 theelepel
Honden tot 30 kg: 1-2 theelepels
Honden van meer dan 30 kg: 2-3 theelepels

Geef direct over het voedsel.

Het voederen dient te geschieden over een periode van ten minste 4 weken, of voor onbepaalde tijd indien nodig.

Dit product is een aanvullend diervoeder voor honden en katten.

Algemene opslaginstructies:
Bewaren op een koele, droge plaats uit de buurt van licht. Te gebruiken binnen 4 - 8 weken na opening. Indien nodig, in kleinere porties vullen en invriezen.

Extra informatie
Ja
Ja
99,5 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten