Barf KVV Kip-Rijst 500 gr.

Barf KVV Kip-Rijst 500 gr. is een voedzaam, volwaardig volledig rauw-vlees-menu...

5,69 (10,39 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Menu kip met rijst
Barf KVV Kip-Rijst 500 gr. is een voedzaam, volwaardig volledig rauw-vlees-menu van puur kippenspiervlees en duurzaam gegaarde rijst – ideaal voor actieve viervoeters. Aangezien alle inhoudstoffen licht verteerbaar zijn, kan het menu echter ook goed als dieetkost bij maag-darmproblemen of over het algemeen aan gevoelige honden worden gevoederd.

Voor de extra portie energie
Kippenspiervlees heeft slechts een laag vetgehalte, bevat daarentegen wel hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen. Samen met de rijst die naast voedingsstoffen ook mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en kalium levert, kan het kippenvlees uw viervoeter zo de nodige kracht geven. Het hoge kaliumgehalte in de rijst bevordert bovendien de stofwisseling en heeft een ontgiftende en ontwaterende werking.

Hoogwaardige supplementen voor een evenwichtige maaltijd
Energieboost voor gezonde huid en glanzende vacht: onze hoogwaardige lijnzaad- en visolie voorzien uw viervoeter van de essentiële omega-3- en -6-vetzuren. Het toegevoegde zeezout voorziet bovendien in de behoefte aan natrium; zeewiermeel dient om in de dagelijkse behoefte aan jodium te voorzien. Een fijne mengeling van verschillende kleingesneden kruiden zoals fenegriekzaad, tijm, zoethoutwortel, smalle weegbree en witte waterkers ondersteunen de gezondheid van uw hond. De toevoeging van calciumfosfaat, calciumcarbonaat, magnesium, sporenelementen zoals mangaan, zink en seleen alsook belangrijke vitaminen ronden het menu af.

Belangrijke informatie: in de menu’s worden geen botten verwerkt, in plaats daarvan levert onze BARF-PERLE-MineralVitPoeder belangrijke mineralen en vitaminen zoals calcium en magnesium.Samenstelling
78% kip
18% rijst
> Barf-Perle-Olie 1
> Barf-Perle-MineraalVit-Poeder
> kruidenVoederaanbeveling
Bij dit product gaat het om een volledig diervoeder van kippenvlees. Gelieve het menu zachtjes te laten ontdooien en bij het bereiken van de kamertemperatuur te voeren.
280 g voorziet in de behoefte van een 10 kg zware hond. Dit geldt als richtwaarde. Naargelang van de activiteit, leeftijd en het ras van de hond kunnen de vermelde gegevens afwijken.

Extra informatie
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
13 %
14,7 %
1,55 %
0,8 %
66,8 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?