Wild-Mix – BAF to GO

Met onze wild-mix- BAF to GO verwent U uw viervoeter met bijzondere smaakaroma’s! Deze gehaktmix bestaat uit herten...

3,59 (11,96 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Met onze gemalen wild-mix- BAF to GO verwent U uw viervoeter met bijzondere smaakaroma’s! Deze gehaktmix bestaat uit herten, ree en wildvogels deze mix bevat zeer veel eiwitten en is erg vetarm.

Info: Ons wild stamt direct uit Mecklenburg-Vorpommeren of Brandenburg (D)- een garantie voor de hoogste productkwaliteit.

Een extra-voordeel: Net als alle andere BAF to GO-producten is ook dit product tijdens het bereiden langzaam gegaard en houdbar – compleet zonder toevoegingen, zoals bijvoorbeeld zout. Zo kunt U er zeker van zijn, dat al onze BAF to GO- producten natuurlijk en steriel verpakt zijn.

Het kookproces als ook de verpakking zijn zo geoptimaliseerd, dat het lageren van deze producten zonder koeling mogelijk gemaakt is. Een vriezer is bij onze BAF to GO – assortiment niet meer nodig – deze producten kunt U bij kamertemperatuur tot wel 2 jaar lang lageren. Direct zonnelicht moet U hierbij vermijden. Na het openen aub in de koelkast bewaren en binnen 2 a 3 dagen voeren.

Doordat onze BAF to GO – producten geen koeling nodig hebben worden deze door een speciaal ontwikkelde tussenbodem apart gehouden van het vriesvoer in de styroporbox.

Langzaam gekookt, speciaal verpakt, ook zonder koeling bijzonder lang houdbaar – DAT is BAF to GO!

Belangrijke informatie:
De K&K Petfood GmbH betrekt haar grondstoffen – en zo ook het vlees van wild– uit de regio rondom Perleberg. Het wild leeft daar vrij en kan bij de voedselopname eventueel ook verschillende voorwerpen zoals stenen, metaal, glas, plastic enz. opnemen die op een later tijdstip in de wild-mix belanden. Bovendien is het mogelijk dat zich ook ondanks strenge controles resten van schroot in het vlees bevinden. We raden je daarom aan om het product voor het voederen altijd op vreemde voorwerpen te controleren – want de gezondheid van jouw viervoeter ligt ons na aan het hart!

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
18 %
17 %
0,9 %
64 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?