Barf KKV Paard met Aardappel

Een ideale kant-en-klare BARF-samenstelling voor allergische huisdieren: ons Barf KKV Paard met Aardappel menu bevat 80% paardenspiervlees...

6,19 (12,38 per kg)
Incl. btw, excl. verzendkosten.
- +

Een ideale kant-en-klare BARF-samenstelling voor allergische huisdieren: ons Barf KKV Paard met Aardappel menu bevat 80% paardenspiervlees en 20% aardappelen. Het voeren van paardenspierenvlees is met name geschikt voor die honden en katten die bepaalde voedingsmiddelen niet kunnen verdragen of aan voedingsmiddelallergieën lijden. Paardenvlees is een nieuwe proteïnebron, omdat het in commercieel verkrijgbaar voer slechts zelden voorkomt. Gemengd met aardappelen wordt het een complete maaltijd en kan ook gedurende langere periode’s worden gevoerd.

Om ervoor te zorgen dat uw trouwe viervoeter voldoende mineralen en vitamines binnen krijgt, hebben wij dit product aangevuld met een hypoallergene mineralenmix, verrijkt met vitamines. Een perfect KVV hondenvoer menu! 

Onze eBARF-garantie: voor de vervaardiging van dit eBARF-product gebruiken wij uitsluitend paardenvlees van dieren uit voor ons bekende bedrijven. Het vlees is afkomstig uit een klein privé-slachthuis, vlak in de buurt van ons moederbedrijf in Perleberg en uit Oost-Friesland. De aardappelen, van aangetoonde levensmiddelkwaliteit, worden geteeld in Duitsland.

Samenstelling:
Paardenspiervlees
Aardappelen
Hypoallergene mineralen

Extra informatie
Ja
Ja
Ja
Analytische bestanddelen
17 %
9 %
1,2 %
1 %
67 %
Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu

BARF
Wat is dat?

Meer Daarover
BARF	 Wat is dat?