BARF Perle olie 2

Verlaagde prijs! https://vriesvoer.nl/1563-thickbox/barf-perle-olie-2.jpg

BARF Perle olie 2 is rijk aan omega 3 vetzuren (EPA=eicosapentaeenzuur en DHA= docosahexaeenzuur ). Dit zijn essentiële...

14,55€* 18,19 €* (29,11 * per l)
(incl. btw) plus verzendkosten.
- +

BARF Perle olie 2 is rijk aan omega 3 vetzuren (EPA=eicosapentaeenzuur en DHA= docosahexaeenzuur ). Dit zijn essentiële onverzadigde vetzuren die niet worden geproduceerd door het lichaam maar wel onderdeel van de huidcellenstructuur zijn. Ze ondersteunen en onderhouden de huid op een natuurlijke manier en verminderen de vorming van schilfertjes, droge huid, jeuk en doffe vacht.

Maar ook een vermindering van het tumor risico en de bescherming van hart- en nierfunctie´s worden toegeschreven aan EPA en DHA . DHA is ook bekend als het "hersenzuur", omdat daar veel DHA wordt opgeslagen. De wolf krijgt DHA binnen door hersenen van prooidieren op te eten.

BARF Perle olie 2 kunt u over het voer gieten en wil het effect hebben zal het tenminste over een periode van 4 weken gegeven moeten worden. Het mag ook onbeperkt gegeven worden, een geopende fles is in de koelkast tot 6 maanden houdbaar.

Samenstelling:
plantaardige olie, zalmolie, zwarte komijn olie, teunisbloem olie.

analytische bestanddelen en niveaus:
Grondstoffen en olie 100,00 %
Ruwe as 0,00%
Ruw eiwit 0,00 %

additieven per liter:
Vitaminen, provitaminen en in chemische termen gedefinieerde stoffen met een gelijkaardige werking: E3A700) vitamine E/all rac-alpha-tocopheryl acetaat 6580 mg

Extra informatie
Ja
100 %
Schrijf je recensie

Let op onze Privacyverklaring.

Our Bestsellers

Misschien heb je ook geïnteresseerd in deze producten

Abonneer je op de nieuwsbrief en bespaar geld
Abonneer nu
BARF	 Abonneer nu
Naar de BARF-winkel voor katten
naar de BARF-winkel voor katten
Direct naar eBARF